ponedjeljak, 16. rujna 2019.

ANKETA Koga želite vidjeti na Pantovčaku sljedećih pet godina + KOMENTAR!



Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "hr.n1info.com", 16.09.2019

 

hr.n1info.com/Vijesti/a444084/ANKETA-Koga-zelite-vidjeti-na-Pantovcaku-sljedecih-pet-godina

 

"Iako su neki kandidati već najavili svoje kandidature i uvelike su u pretkampanji, drugi tek daju naslutiti da će se kandidirati, a ima i onih o kojima se govori da će se upustiti u utrku iako sami o tome joše ne žele govoriti."

 

KOMENTAR:

Do sada je poznato 12 kandidata za poziciju predsjednice / predsjednika Hrvatske. Vjerovatno do pocetka izbora ce ih biti  jos nekoliko. Imamo puno kandidata, a samo jedno pobjednicko mjesto.


Mnogi kandidati i sami znaju da na izborima ne mogu pobijediti ali se ipak kandidiraju. Kandidaturu im omogucuje Hrvatski Ustav. Mediji daju veliku prednost samo troje od njih 12 i to: predsjednica Grabar-Kitarovic, dr. Skoro i bivsem premijeru Milanovicu. 


Za njima puno ne zaostaje bivsi sudac g. Kolakusic!  Hrvatski narod vec 1000 godina prizeljkuje vodju pa tako i od funkcije predsjednice / predsjednika ocekuje u najmanju ruku drugog kralja Tomislava. 


Hrvatski Ustav kaze nesto drugo. Hrvatska je Republika sa parlamentarnim sustavom demokracije u kojoj predsjednica / predsjednik igraju jedino reprezentativnu ulogu. Pored toga su aktivni u imenovanju konzula i ambasadora, dodijeli vojnih cinova i odlikovanja i zapovjedanju Hrvatskom vojskom u slucaju rata.


Za razliku od Hrvatske, npr. Amerika i Francuska imaju Predsjednicki sistem u kome predsjednik igra glavnu politicku ulogu, a ne premijer. 


Kakvu predsjednicu / predsjednika si mi zelimo? 


Pa svakako kao i svaka punica koja zeli zeta koji je pamentan, lijep, ne pije i ne pusi, nosi novac kuci i radi redovito sve kucanske poslove!


Da li takav kandidat uopce postoji? Mozda da, a mozda i ne!


Predsjednica / Predsjednik Hrvatske ne moze "sam" voditi drzavu, voditi financije, trpati lopove u bajbukanu, nahraniti djecu u osnovnim skolama, suzbijati mito i korupciju, zaustaviti iseljevanje i "zapovjediti" useljavanje u Domovinu!


Medjutim predsjednica / predsjednik mogu slusati govor naroda, hrabriti svoj narod, stajati pored njega i veseliti se sa svojim narodom ili tugovati kada je potrebno s njim. 


Biti uz narod i biti jedno s narodom treba biti moto predsjednice / predsjednika Domovine Hrvatske.


Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!





SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE 2020 NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.

Nema komentara:

Objavi komentar