nedjelja, 22. rujna 2019.

OFICIR JNA MARKO PROTIĆ PRIZNAO DA JE UBIJAO FRATRE - PITANJE PREDSJEDNICKIM KANDIDATIMA!


Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala"obiteljidomovina.blogspot.com", 24.11.2018

https://obiteljidomovina.blogspot.com/2018/11/oficir-jna-marko-protic-priznao-da-je.html

"Svjedočanstvo o partizanskim zločinimaa iznio je svojevremeno Hrvatski list donoseći priču bivšeg oficira JNA Marka Protića, koji pak kazuje – nije mi žao što smo ubijali fratre hicima u leđa. Oficir koji je u to doba živio na zagrebačkom Voltinom naselju priznaje da je kažnjen opomenom zbog ubojstva fratara u Bugojnu 1944. godine. 

A zbog likvidacija se nije pokajao. Prilikom razgovora sa Protićem isti je ljutito upitao zašto čačkate oko toga! Razgovor sa Protićem je obavio istraživaćki tim Hrvatskog lista 2008. godine."

 

PITANJE PREDSJEDNICKIM KANDIDATIMA:


Ratni zlocin ne zastarijeva!


1. Tko je za sada osudjen zbog ratnog zlocina partizana ili OZNE u periodu od 1940- 1945?


2. Tko je osudjen zbog poratnog zlocina nad Hrvatskom vojskom, civilima, Hrvatskom politickom emigracijom u periodu od 1945-1990?


Na pitanje broj 1 odgovor glasi: NITKO!


Na pitanje broj 2 odgovor glasi: Perkovic i Mustac, ali ne u Republici Hrvatskoj, vec u Saveznoj Republici Njemackoj, pokrajini Bayern.


Citat:
"Egzaktni podaci pokazuju da je 2017. od današnjih 15 726 partizanskih mirovina čak 11 786 naslijeđenih što čini visokih 75 posto."

https://www.braniteljski-portal.com/75-posto-partizanskih-mirovina-su-naslijedene-mirovina-se-uplacuje-i-borcu-koji-je-1945-imao-samo-tri-godine


Ako od ukupnih 15.726 partizanskih mirovina u godini 2017 oduzmeno 11.786 naslijedjenih partizanskih mirovina dobivamo 3.940 direktnih sudionika NOB-a koji su zasigurno svjedoci pocinjenih ratnih i poratnih zlocina partizanske vojske i jugoslavenskih obavjestajnih sluzbi u periodu od 1940-1990 nad Hrvatskom vojskom, civilima i Hrvatskom politickom emigracijom.


Zasigurno od gotovo 4.000 ljudi neki od njih su pocinili gore opisana najteza kaznena djela za koje ne postoji zastara. 


PITANJA ZA PREDSJEDNICKE KANDIDATE GLASE:


1. Sto cete Vi kao buduci predsjednik-predsjednica ako 2020 pobijedite na izborima uciniti sa pociniocima ratnog i poratnog zlocina koji su u uniformi partizanske vojske ili kao djelatnici jugoslavenskih obavjestajnih sluzbi izvrsili u periodu 1940-1990 nad zarobljenom i razoruzanom Hrvatskom vojskom, nad civilima, nad Hrvatskom politickom emigracijom?


2. Da li cete osobno podnijeti kaznene prijave protiv pocinioca tih najtezih kaznenih dijela DORHu, MUPU ako su Vam pocinioci poznati?


3. Kao sef / sefica Hrvatske obavjestajne agencije (SOA) da li cete utjecati da agenti SOAe pokrenu istragu nad pociniocima tih kaznenih djelia? Ako predsjednik-predsjednica zajedno sa predsjednikom Vlade imenuje direktora SOAe tada imaju i ovlasti utjecati na pokretanje istrage.


4. Kao sef / sefica Hrvatskih oruzanih snaga da li cete pokrenuti inicijativu u Hrvatskoj vojnoj obavjestajnoj sluzbi za pokretanjem istrage za pocinjene zlocine nad Hrvatim od 1940-1990?


5. Da li cete 2020 sluzbeno sudjelovati na Komemoraciji pale Hrvatske vojske i civila u Bleiburgu te odrzati sluzbeni govor? 


Predsjednicki kandidati mogu odgovore na gore postavljenih 5 pitanja poslati putem Emaila na sluzbenu Emal adresu Politickog pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI koja glasi: pswag@gmx.net

Hvala!


Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!





SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE 2020 NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.


Nema komentara:

Objavi komentar