nedjelja, 29. rujna 2019.

RATNI DNEVNIK: Vojislav i Mladen Pupovac s puškom su se borili protiv Hrvatske + PITANJE PREDSJEDNICKIM KANDIDATIMA!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "biramdobro.com", 05.05.2019

 

https://biramdobro.com/ratni-dnevnik-vojislav-i-mladen-pupovac-s-puskom-su-se-borili-protiv-hrvatske

 

"...Josip Miljak, bivši predsjednik Hrvatske čiste stranke prava, kaže da ratni dnevnik svjedoči o Pupovčevoj ulozi 1991. godine Ako je dokument točan, a Miljak vjeruje da jest, Milorad Pupovac bio je raspoređen na stražu u Ceranju Donjem 26. kolovoza 1991. godine...

... Uradak je to na kojem se vidi Milorad Pupovac, ali i njegov brat Vojislav, pripadnik srpske paravojske.
Iz te zanimljive fotografije dade se iščitati da je Pupovac podupirao oružanu pobunu lokalnih Srba, u kojoj su sudjelovala i njegova dva brata, ratujući protiv Hrvatske..."

 

PITANJE PREDSJEDNICKIM KANDIDATIMA:


Cetnici secu Hrvatskom, a predsjednicki kandidati sute!


U Republici Hrvatskoj slobodno zive pripadnici JNA, SAO Kraine i drugih paravojnih cetnickih formacija koje su u Domovinskom ratu izvrsili agresiju na Domovinu! Oni koji nisu pocinili zlocin, vec bili nasilno mobilizirani od militantnih cetnika su abolirani odlukom pokojnog predsjednika Tudzmana.


Medjutim abolicija nikada nije vrijedila, niti ce vrijediti za pocinioce ratnog zlocina. Neki pocinioci ratnog zlocina u periodu 1991-1995 protiv Hrvatske vojske, civila i Hrvatskih ratnih zarobljenika secu slobodno Hrvatskom, a neki od njih su visoko pozicionirani u tijelima drzavne uprave.


Uzmimo npr. saborskog zastupnika Pupovca! Dva brata u cetnicima, clan stranke koji je osnovao cetnik, cetnicki stab u njegovoj rodnoj kuci na okupiranom podrucju SAO  Kraine, indirektno, a mozda i direktno pomaganje cetnickim formacijama, saznanje o ubojstvu dr. Stretera...

I sve to nije dovoljno da DORH i MUP pokrenu kazneni postupak protiv Pupovca za pomaganje agresorske vojske u Domovinskom ratu!?


Vrlo je interesantno da predsjednicki kandidati koji se vecinom predstavljaju u ovoj kampanji domoljubima sute o toj temi! A zasto sute?


Da li sute jer i oni podrzavaju Pupovca? Da li sute jer se boje da ne izgore pod pritiskom udbaskih i postudbaskih struktura u Republici Hratskoj? Da li sute jer i oni zele predsjednicke glasove "pobunjenih Srba"?


Predjednicki kandidati stiteci Pupovca svojom sutnjom bi mogli zadobiti tezak udarac. Vjerovatno su zaboravili da Srbi u Hrvatskoj zive vec 500 godina i da su stoljecima zajedno sa Hrvatima stitili granicu obrane od Turaka (Otomanskog carstva). Vjerovatno su zaboravili da je u periodu od 1941-1945 u Hrvatskim oruzanim snagama od ukupno 96 hrvatskih najvisih casnika, 13 casnika bilo Srba i to visoko pozicioniranih.


I sto je najvaznije predsjednicki kandidati su u potpunosti zaboravili da je u Domovinskom ratu u redovima Hrvatske vojske bilo izmedju 15-20.000 pripadnika Srpske nacionalne zajednice u Hrvatskoj!

Ako predsjednicki kandidati suteci o Pupovcu misle da ce tom strategijom pridobiti glasove Srpske nacionalne zajednice koja je odana Domovini onda su ili naivni ili imaju krive savjetnike! 


PITANJA ZA PREDSJEDNICKE KANDIDATE GLASE:


1. Sto cete Vi kao buduci predsjednik-predsjednica ako 2020 pobijedite na izborima uciniti za teska kaznena djela Ratnog zlocina pocinjena u Domovinskom ratu nad Hrvatima te pokretanju postupka protiv pocinioca?

Vi ste predsjednik-predsjednica, ali i gradjanin nase Domovine i imate pravo kao i svatko drugi tko ima saznanja podnijeti kaznenu prijavu posebno za teska kaznena djela "Ratnog zlocina"! Ako budete raspolagali dokazima, a raspolagat cete, hocete li osobno podnijeti kaznene prijave protiv ratnih zlocinaca?


2. Postoje svjedoci, a time i dokazi da je zastupnik Pupovac znao da je dr. Streter ubijen i tko ga je ubio. Da li cete kao predsjednik-predsjednica podignuti kaznenu prijavu protiv Pupovca za slucaj dr. Stretera?


3. Postoje indicije da je zastupnik Pupovac pocinio tesko kazneno djelo "Ratnog profiterstva". Njegova imovina koja se sastoji od nekoliko nekretnina u Hrvatskoj i po indicijama oveceg stana u Berlinu je nesrazmjerna njegovim dosadasnjim prihodima.

Hocete li kao predsjednik-predsjednica inicirati postupak revizije imovine zastupnika Pupovca te ako se dokaze da posjedjuje imovinu koji nije zaradio vlastitim rukama pokrenuti postupakutvrdjivanja kaznenog djela "Protupravno stecena imovina"?


4. Postoje dokazi da su obadva pupovceva brata ratovali protiv Republike Hrvatske, hocete li kao predsjednik-predsjednica pokrenuti kazneni postupak protiv njegove brace?


5. Posto je Pupovac clan stranke koju je osnovao cetnik i ratni zlocinac Hadzic hocete li kao predsjednik-predsjednica pokrenuti postupak za preispitivanje ustavnosti postojanja te stranke?


Predsjednicki kandidati mogu odgovore na gore postavljenih 5 pitanja poslati putem Emaila na sluzbenu Emal adresu Politickog pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI koja glasi: pswag@gmx.net

Hvala!


Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!





SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE 2020 NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.

Nema komentara:

Objavi komentar