subota, 21. rujna 2019.

Pupovac: Predsjednička kampanja u Hrvatskoj izrazito desna i protumanjinska + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "hr.n1info.com", 20.09.2019

http://hr.n1info.com/Vijesti/a445347/Pupovac-Predsjednicka-kampanja-u-Hrvatskoj-izrazito-desna-i-protumanjinska.html

"Kampanja za predsjedničke izbore, a posebno među desnim kandidatima, vodi se za sada s izrazito desnih pozicija. To u našim okolnostima znači s protumanjinske i protusrpske pozicije, s pozicije krajnjeg povijesnog revizionizma.

Time se lako generira ideologija mržnje, što se vidjelo zadnjih tjedana u odsutnosti njihove osude nasilja protiv Srba i pozivima nekih kandidata na zabranu SDSS-a i njezinog predsjednika", kazao je Pupovac u razgovoru za vodeći slovenski list koji je objavljen u petak."

 

KOMENTAR:


Zastupnik Pupovac smatra da je predsjednicka kampanja "izrazito desna", "protumanjinska i protusrpska"!


Republika Hrvatska je jedina clanica Europske unije koja ima na parlamentarnim izborima 12.-tu  Izbornu jedinicu, tj. jedinicu posebno stvorenu za manjine, odnosno Nacionalne zajednice u Domovini Hrvatskoj. Ocito je Pupovac zamjenio Hrvatsku sa jednom od preostalih zemalja Europske unije u kojoj politicka prava manjina su ukljucena u politicka prava drzavljana tih zemalja, bez manjinskih previlegiranih pozicija.


Nadalje Pupovac navodi da je kampanja "protusrpska". U politici postoji zakon reciprociteta. To konkretno znaci ako Hrvatska ima jedno stalno mjesto u Saboru za Srpsku nacionalnu zajednicu, tada Srbija takodjer mora imati jedno mjesto u Srpskom parlamentu za predstavnika Hrvata iz Srbije. I to je reciprocitet.


Medjutim kod nas je slucaj da Srpska nacionalna zajednica u Saboru ima Ustavom garantirana 3 mjesta, dok Hrvati iz Srbije imaju u Srpskom parlamentu samo jedno mjesto. 

Pupovac je ocito pobrkao u kojoj zemlji zivi i koju nacionalnost zastupa ili je na trenutak shvatio istinu i protestirao zbog premalog broja Hrvata u parlamentu Srbije.


Nas politicki pokret koji nosi naziv ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI  ocekuje od svih predsjednickih kandidata da u svoj izborni program uvrste "Princip politicke reciprocnosti" te da se javno izjasne da li ce u svome mandatu povecati broj stalnih mjesta u parlamentu Srbije na 3 Hrvatska zastupnika, odnosno ako do toga ne dodje da li ce zahtjevati promjenu Ustava RH i osigurati Srpskoj zajednici u Saboru 1 mjesto koje i mi Hrvati imamo u Srpskom parlamentu!


30 godina sluzbena hrvatska politika suti o tom problemu. Dosao je trenutak da se to u ovoj predsjednickoj kampanji definira i razrijesi!


Pupovac takodjer u gore citiranom tekstu govori o generiranju ideologije mrznje. Naravno da mrznja u Hrvatskoj postoji. Hrvatsku mrze oni koji su za vrijeme Domovinskog rata nosili pusku u JNA, vojsci SAO kraine, Belim orlovima i drugim paravojnim formacijama koje su izvrsile oruzani napad na vec tada nezavisnu Hrvatsku Domovinu! 


Mrznju sire oni koji su pocinili zlocin nad Hrvatskom vojskom i Hravtskim civilinim stanovnistvom u Domovinskom ratu te nakon mirne reintegracije abolirani. 


Mrznju sire u Hrvatskoj oni koji su tukli nase zarobljene u ratnim logorima u Hrvatskoj, BiH i Srbiji. 


Mrznju sire oni koji su silovali Hrvatice u Domovinskom ratu, danas slobodno secu Hrvatskom jer misle da su abolirani.


Mrznju sire oni koji su snajperom pucali po Hrvatskim civilima u Domovinskom ratu!


Mrznju sire oni koji su prve balvane postavili na Hrvatske ceste i proglasili "Srbiju u Hrvatskoj"


Mrznju sire oni koji Hrvatsku nikada nisu zeljeli, vec dan danas rade na uspostavi "Nove Jugoslavije", "Zajednicke regije" i sl.


Odgovor Pupovcu na njegov clanak:


U vrijeme Domovinskog rata cetnicki stab je bio u rodnoj kuci Milorada Pupovca. U internetu kruze slike gdje je Pupovac slikan sa svojom bracom a jedan od njih nosi uniformu SAO Kraine. 


Postoje indicije da je Milorad Pupovac pomagao pobunu Srba u Hrvatskoj i "Balva revoluciju". Postoje indicije da Milorad Pupovac zna tko je likvidirao Dr. Schretera. 


Postoje indicije da je Milorad Pupovac pocinio tesko kazneno djelo koje je definirano Ustavom Hrvatske, za koje se propisuje kazna zatvora do 20 godina zatvora, a koje se naziva "Ratno profiterstvo".

Milorad Pupovac ima vise nekretnina koje su nesrazmjerne njegovoj placi i placi njegove supruge. Postoje indicije da Milorad Pupovac posjeduje veliki stan u Berlinu!


Ulaskom 2020 u Sabor te participiranjem u Novoj vladi politicki pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljit ce ponovo SZUP u Hrvatskoj policiji. Agenti SZUPa ce iskljucivo raditi na Zastiti Ustavnog Poretka Republike Hrvatske. Fokus rada ce biti na kaznenim djelima:  Ratnog profiterstva i ratnog zlocina pocinjenog u Domovinskom ratu 1991-1995.


Nas politicki pokret zahtjeva od predsjednickih kandidata da definiraju svoju poziciju naspram Milorada Pupovca i to po slijedecim tockama:


1. Da li cete kao novi predsjednik-predsjednica Hrvatske oduzeti vojni cin i odlikovanja Miloradu Pupovcu?


2. Da li cete kao novi predsjednik-predsjednica Hrvatske ukinuti financiranje novina "Novosti" iz drzavnog proracuna?


3. Da li cete kao novi predsjednik-predsjednica Hrvatske podrzati rad agenata SZUPa u pronalazenju dokaza protiv Milorada Pupovca i to za kaznena djela Ratnog profiterstva i kazneno djelo Pomaganje agresorskoj vojsci u Domovinskom ratu?


Pripadnici vojske SAO Kraine, JNA  i drugih paravojnih formacija iz Srbije koji su pocinili zlocin u Domovinskom ratu vjerovatno ne znaju da Ratni zlocin ne zastarijeva i ne moze se abolirati. Ako jos vjeruju u aboliciju neka provjere cinjenicu da je Europska komisija vec ukinula Aboliciju srpskih pocinioca ratnog zlocina 1991-1995 u Republici Hrvatskoj.


ABOLICIJA ZA RATNI ZLOCIN NE POSTOJI!


Politicki pokret "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" podrzava  ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije te se zalaze za snaznu ekonomsko-socijalnu Hrvatsku!





SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE 2020 NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


VISE O "KOALICIJI DOMOVINA" - ZA DRZAVNE IZBORE 2020 MOZETE POGLEDATI POD SLIJEDECIM LINKOM:


Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine objavili smo socijalno ekonomski program za razvoj Republike Hrvatske. Pripadnici naseg pokreta nalaze se na svih 5 kontinenata.

 

Nema komentara:

Objavi komentar