ponedjeljak, 16. rujna 2019.

Hvala Svima!



Poštovani SVI potpisnici i provoditelji peticije za Muzej hrvatskog iseljeništva u Rijeci,

ovom porukom zaključujemo peticiju za Muzej hrvatskog iseljeništva u Rijeci te zahvaljujemo svima koji su nam ukazali povjerenje i svojim potpisom i aktivnostima podržali naš projekt. 


Bez obzira na to kako će peticiju primiti hrvatske vlasti, mi ćemo, sukladno svojim snagama, i nadalje raditi na tome da Muzej hrvatskoga iseljeništva u Rijeci postane stvarnost. 


Cilj nam je osoviti trajni spomenik hrvatskom iseljeniku, njegovom doprinosu kulturnoj baštini čovječanstva i njegovoj čežnji za domovinom. Svaka naša obitelj ima nekoga svoga člana negdje u svijetu, a taj će muzej biti čvrsta spona Domovine i hrvatskih ljudi u iseljeništvu, predstavljat će simbolički dom koji otvorenih vrata čeka na povratak svojih sinova i kćeri.


Osobito želimo zahvaliti svim članovima političkog pokreta "Zauvijek Vjerni Domovini" koji su prepoznali vrijednost ove ideje te su s puno truda i entuzijazma organizirali i provodili peticiju. Mećemo nikoga ponaosob imenovati da ne bismo pogriješili ili nekoga izostavili i povrijedili nečije osjećaje. Svima od srca veliko hvala,

Za pokret "Zauvijek Vjerni Domovini" Dražen Katić, Tuga Tarle i suradnici!

link peticije:

 




 

Nema komentara:

Objavi komentar