subota, 20. kolovoza 2016.

ANTONIO PELIVAN - PREDSTAVLJANJE XI. IZBORNE JEDINICE - 21.08.2016 U 11.55 - HRT!

Postovane Hrvatice i Hrvati,

Postovano Hrvatsko iseljenistvo,

Cijenjene nacionalne zajednice u Domovini i van nje,

Sutra 21.08.2016 godine u 11.55 sati ce na HRT-u kandidat HRVATSKE STRANKE REDA, gospodin ANTONIO PELIVAN prezentirati program za XI. izbornu jedinicu odnosno Hrvatsko iseljenistvo.

Nas program je i nas cilj, a to je modernizacija i ekonomski razvoj Republike Hrvatske. Teme poput elektromobiliteta, fotonaponskih sustava, industrijskog programiranja, tekstilne industrije na bazi tehnickih (sintetskih) vlakana, medicinskog turizma i wellnessa, ekoloske poljoprivrede i stocarstva su samo neke koje prezentira nas program.

Mi cvrsto trazimo ponovno uvodjenej "MINISTARSTVA ISELJENISTVA" te jednak broj saborskih zastupnika za XI. izbornu jedinicu kao i u drugim izbornim jedinicama. Mi od prvotnih 12 saborskih zastupnika imamo danas samo tri koji zastupaju Iseljenistvo u Hrvatskom saboru.

 Samim time oko 4 milijuna Hrvatskih iseljenika ima jednak broj Saborskih zastupnika kao i Srpska nacionalna zajednica u Republici Hrvatskoj. Da li je to slucajno ili namjerno? Odgovor mozete sami formulirati!

Hrvatski narod je nakon Izraelaca najraseljeniji na svijetu i prvi puta u hrvatskoj povijesti zivi vise Hrvata izvan Domovine nego u njoj.

HRVATSKA STRANKA REDA na parlamentarne izbore 11. rujna 2016 izlazi u II, III, IV, i XI. izbornoj jedinici.


P.S. NAŠ PREDIZBORNI PROGRAM ZA XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKA STRANKA REDA) NALAZI SE POD SLIJEDEĆIM LINKOM:
http://drazenkatic.blogspot.de/2016/08/hrvati-na-pet-kontinenata-zauvijek.html

Nema komentara:

Objavi komentar