ponedjeljak, 29. kolovoza 2016.

Božo Ljubić tvrdi da je general Glasnović SDP-ova podvala HDZ-u u dijaspori + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "maxportal.hr", 29.08.2016

http://www.maxportal.hr/bozo-ljubic-tvrdi-da-je-general-glasnovic-sdp-ova-podvala-hdz-u-u-dijaspori/

"PRATIO sam izjave s predstavljanja kandidata HDZa za XI il u Mostaru. Tako dr. Božo Ljubić, ponavljajući riječi D. Čordaša, kaže da svaki glas koji nije za HDZ je glas za SDP. Strašno!

Ničim argumentirano, bahato i sebeljubno. Upravo zbog takvih izjava birači će kazniti vječno iste kandidate HDZa BiH i ovaj put svoj glas dati generalu Željko Glasnović.
Neki mu zamjeraju što je na izbore išao neovisno i što su s njim na listi ovi ili oni. Glasnović je iskreniji tuđmanist nego mnogi s liste nereformiranog, godinama zarobljenog HDZa BiH. Ako se u kampanji i oslonio na neke pojedince iz drugih stranaka, ne znači da im se priklonio. Niti ova kampanja ima veze s kampanjom za lokalne izbore u BiH. 

Stoga pozivam prijatelje iz HDZa da podupru Glasnovića jer je više puta on uzeo riječ za šest mjeseci u Saboru nego brojni prijašnji HDZ-ovci koji su nas trebali zastupati u toj časnoj instituciji. #glas#z@Glasnovića.
Božo Ljubić inače je bio oficir Armije BiH do 1993., a onda je iz Sarajeva došao u Mostar. Poslije se natjecao na svim izborima u HDZ-u, a bio je jedna od ključnih osoba u aferi “FIMI MEDIJA” nakon što je krunski svjedok Mladen Barišić na sudu izjavio da je, po Sanaderovu nalogu, iz Zagreba u Široki brijeg Boži Ljubić odnio pun kufer novaca da bi Ljubić formirao stranku HDZ 1990."

KOMENTAR:

Ovaj komentar pisem u ime HRVATSKE STRANKE REDA, ciji sam kandidat za XI. izbornu jedinicu.
Posto HRVATSKA STRANKA REDA izlazi u Republici Hrvatskoj u II., III., i IV. izbornoj jedinici, a takodjer i u XI. izbornoj jedinici imam potrebu reci nekoliko rijeci.

Hrvatski mediji su od pocetka izborne kampanje bili apsolutno pristrani. I ako XI. izborna jedinica ima 14. lista (HRVATSKA STRANKA REDA JE 12. PO REDU) stalno se favoriziraju isti, o istima se pise te govori na televiziji. Postavljam si pitanje da li oni to i placaju iz vlastitog dzepa ili se nekima uzima medijski prostor da bi se drugima poklonio?

Kako bilo da bilo, izrazito je to  "ne-fer" od hrvatskih medija gdje kroz politicku pristranost nanose direktnu stetu jednom dijelu kandidata.

Ono sto me cudi da se posebice u XI. izbornoj jedinici razbacuje politickim floskulama na sve strane. Kandidati nemaju izborni program za XI. izbornu jedinicu, kandidati se ne predstavljaju zivotopisom, vec kao i do sada jedna floskula prepucava drugu.

Do sada mi se ova kampanja pokazala vrlo nekvalitetnom. Nasi politicki suparnici nisu pokazali nista, a mi smo se toliko veselili jakom programskom suceljavanju koje ce se bazirati na ekonomiji, socijalnoj drzavi, pomoci najslabijima, medjugeneracijskoj solidarnosti, novim tehnologijama, ocuvanju prirode, modernizaciji i unaprijedjenju turizma, digitalizaciji, itd.

Zaista je kampanja dosadna i monotona kada nemate dosljednog politickog protivnika. Iz suparnickog ugla smo za sada dozivjeli, a posebice ja, socna vrijedjanaj bez ikakvog argumenta. Interesantno je da ta vrijedjanaj dolaze prvenstveno od HDZ-ovog i pravaskog birackog tijela.
Bas oni koji su godinama unistavali Hrvatsko iseljenistvo, oduzeli mu Ministarstvo iseljenistva, broj Saborskih zastupnika sa prvotnih 12 srezali na sadasnja tri uzimaju si za pravo koristiti najruznije rijeci te napadati nas koji nikada ni nismo bili na izborima, mislim na kandidate XI. izborne jedinice.
I da dalje ne duljim.

HRVATSKA STRANKA REDA izlazi na izbore u II., III., i IV. izbornoj jedinici sa 17 tocaka programa modernizacije i razvoja Hrvatske.

U XI. izbornoj jedinici izlazimo sa 28. tocaka modernizacije i razvoja Domovine. Mi smo na tom programu radili 2 godine. U njemu je sazeto cijelo zivotno i radno iskustvo vise tvoraca programa. Program se temelji na 4 objavljene knjige iz podrucja realne ekonomije, medjugeneracijske solidarnosti, socijalne pravednosti i odrzivosti. Mi nismo taj program platili nekom institutu da nam ga napravi. On je nase djelo. Neki govore da je to najbolje napisan program u zadnjih 25 godina. Ne treba pretjerivati. Vazno je da se tocke programa sprovedu u djelo. Neke tocke se vec provode iako nemamo u ovom trenutku niti jednog zastupnika u Saboru, niti jednog ministra. Vidite da se sve moze, kada postoji volja.

Postovani prijatelji,
uzmte si par minuta vremena i pogledajte nas program da dobijete vlastitu sliku o njemu.
Ako vam se svidi, mozete nam na izborima pokloniti vase povjerenje. Ako vam se ne svidi povjerenje poklonite boljima od nas!

Program se nalazi pod slijedecim linkom, a mozete pogledati i dodatno dva televizijska zapisa.

Lijep pozdrav iz Stuttgarta, uz
ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Drazen Katic


NAŠ PREDIZBORNI PROGRAM ZA XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKA STRANKA REDA) NALAZI SE POD SLIJEDEĆIM LINKOM:
http://drazenkatic.blogspot.de/2016/08/hrvatska-stranka-reda-hsr-xi-izborna.html



TV ZAPISI:

Nema komentara:

Objavi komentar