Freitag, 20. Juli 2018

Država nabavlja 1000 novih vozila, raspisani su natječaji vrijedni 220 milijuna kuna + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa portala "poslovni.hr", 19.07.2018

http://www.poslovni.hr/hrvatska/drzava-nabavlja-1000-novih-vozila-raspisani-su-natjecaji-vrijedni-220-milijuna-kuna-343052

"Bit će to čak tisuću novih vozila, od toga 530 osobnih, a ostalo se odnosi na dostavna i kombinirana vozila, pick-upove ili furgone.

Republika Hrvatska posljednjih par mjeseci ispunjavala je dokumentaciju i raspisivala natječaje, i to najviše one za leasing novih automobila za državne službenike i rukovoditelje, koje je putem Središnjeg državnog ureda za središnju javnu nabavu počela nabavljati od sredine svibnja.

Kako piše Jutarnji list, taj ured raspisao je u posljednja dva mjeseca pet natječaja za nabavu novih automobila kroz koje će vozila uskoro dobiti praktično svi: Ministarstvo financija s Carinskom upravom, Ministarstvo pravosuđa, MUP, MORH, Ministarstvo gospodarstva, ali i ono zaštite okoliša, Kuščevićeva uprava, Ministarstvo demografije, kao i ono državne imovine, ali i kulture, zatim sektor ministra Milana Kujundžića, Ministarstvo mora, prometa i veza, ono poljoprivrede, graditeljstva, zatim Državni hidrometeorološki zavod, Državni zavod za intelektualno vlasništvo, ali i Ured za opće poslove Sabora i Vlade.

Bit će to čak tisuću novih vozila, od toga 530 osobnih, a ostalo se odnosi na dostavna i kombinirana vozila, pick-upove ili furgone.
Sve zajedno Republika Hrvatska za obnovu voznog parka izdvojit će približno 220 milijuna kuna s PDV-om."

  KOMENTAR:


Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

Plenkovic neumorno nastavlja s politikom "Superhika" - uzmi siromasnom (porezni obveznici RH) i daj bogatom (ministri, ministarstva, uredi itd...)

Pitam se koliko od tih 1000 vozila otpada na: Policijska vozila ophodnje, vatrogasna vozila, vozila hitne pomoci, vozila za prijevoz osoba sa invaliditetom i posebnim potrebama, vozila HGSS-a, vozila za skole, vrtice itd.?

Republika Hrvatska, zemlja na zadjem mjestu po ekonomskom razvoju Europske unije kupuje nesto sto bi se ustrucavala kupiti i Njemacka.

Megalomanski antipatriotizam, narcisoidnost i hedonizam premijera Plenkovica vodi nas u sigurnu propast iz koje mozda i nema vise povratka.


Kao odgovor na ponizavanje Hrvatskog naroda, potpuno unistenje Hrvatske ekonomije, veliki egzodus naroda iz Hrvatske, mi odgovaramo "Koalicijom DOMOVINA". Ako se osjecate pozvanim u Koaliciju "DOMOVINA" otvoreni smo za razgovore. Prijave za 2. skup Koalicije "DOMOVINA" su u toku! Vise o koaliciji mozete pogledati pod slijedecim linkom:Nefunkcioniranje sadasnje Hrvatske vlade pokazuju slijedeci primjeri:


1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI dao je prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen