petak, 22. ožujka 2019.

GOTOVO JE! DESNICA JE FORMIRANA NA ISTOKU HRVATSKE! Imamo imena i najzanimljivije detalje + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "dnevno.hr", 21.03.2019

 https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/gotovo-je-desnica-je-formirana-na-istoku-hrvatske-imamo-imena-i-najzanimljivije-detalje


"Hrvatski suverenisti, koje čine političke stranke- Hrvatska kršćanska stranka (HKS),  HRAST, građanske inicijative Istina o istambulskoj i Hrvatski bedem, u petak su javnom tribinom u Vukovaru krenuli u predkampanju za europarlamentarne izbore, pozvavši sve suvereniste na zajedništvo i zajednički nastup na njima.

“Iz Vukovara krećemo u pohod ne samo prema Bruxellesu nego prema promjenama u Hrvatskoj”, poručio je predsjednik HRAST-a Ladislav Ilčić koji je svjestan kako se oštrim skretanjem HDZ-a na lijevo na državnoj razini, otvorio ogroman prostor i potreba za pravom suverenističkom opcijom koja će uistinu staviti hrvatske interese u središte. Suvereniste podupiru oni koju hrvatsku državu vide suverenom, naveo je Ilčić pozivajući na zajedništvo “jer jedino tako može doći do stvarnih promjena u Hrvatskoj”.

“Hrvatskoj je potrebna suverenistička politika u Europskom parlamentu. Protiv smo uvođenja eura jer je to prerano, a Hrvatska se krvavo izborila za svoju državu pa i nacionalnu valutu da bi je se tako lako odrekla. Potrebno je oštrije nastupiti prema Srbiji i njenom pristupu Europskoj uniji dok god se ne riješe sva otvorena pitanja, od granica do pitanja nestalih, povrata kulturnog blaga i ratne odštete”, poručio je predsjednik HKS-a Marijan Pavliček, navodeći da je i eurozastiupnica HKS-a Ruža Tomašić najaktivnija zastupnica koja je pokazala kako se za Hrvatsku bori u Europskom parlamentu...."


KOMENTAR:


Na izbore za EU parlament izici ce oko 20 stranaka i mnogobrojne koalicije. Svi racunaju na osvajanje mandata. Osvojeni mandat ne znaci samo uspjeh i privilegiju, vec i obavezu prema Hrvatskoj i birackom tijelu. Postoje i mnogobrojne ankete koje predvidjaju razlicite rezultate izbora, medjutim tek nakon izbrojenih glasova znati ce se tko ce nas pretstavljati u EU parlamentu!


Da li su izbori za EU parlament vazni za narode koji zive u EU zajednici? 


EU je zamisljena kao ekonomska zajednica europskih naroda u kojoj djelomicno nestaju granice, carina te u kojoj narodi imaju sigurnost od izbijanja rata izmedju svojih clanica. Ako izuzmemo Domovinski rat EU zivi vec 70 godina u miru. 

Postupni gubitak identiteta naroda u zemljama EU je negativan aspekt zajednice. Mnogobrojni narodi poput Madjarske, Ceske, Poljske, Hrvatske su ponosni narodi i ne zele se jednostavno odreci svog nacionalnog identiteta te se u potpunosti podrediti europskoj politici. 

Na slijedecim izborima za EU parlament bira se 12 hrvatskih zastupnika.

Politicki pokret "Zauvijek Vjerni Domovini" podrzava ocuvanje nacionalnog identiteta Republike Hrvatske u okvirima Europske unije.




SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini utemeljen je u Stuttgartu 2012. godine, a 2014. godine je objavio svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske. Nas politicki pokret je trenutno u pristupnoj fazi koaliciji "Suverenisti"!


Nema komentara:

Objavi komentar