Donnerstag, 7. Dezember 2017

HDZ-OVA MINISTRICA TUĐE DIJELI KAPOM I ŠAKOM: Darove za potrebite odnijela u privatni vrtić, a onda zbrisala od novinara ne odgovarajući na pitanja + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "pouzdano.hr", 06.12.2017

http://www.pouzdano.hr/2017/12/06/hdz-ova-ministrica-tude-dijeli-kapom-i-sakom-darove-za-potrebite-odnijela-u-privatni-vrtic-a-onda-zbrisala-od-novinara-ne-odgovarajuci-na-pitanja/

"U povodu blagdana Svetog Nikole, 6. prosinca ministrica za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Nada Murganić posjetila je u srijedu Katolički privatni Dječji vrtić Blažena Hozana i donijela darove koje s Ministarstvom sufinancira Europska unija iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije (FEAD) i Europskog socijalnog fonda (ESF).

Upravo to primijetila je ekipa Nove TV koja je državnu tajnicu Margaretu Mađerić, koja je također bila ondje, upitala zašto su darovi na kojima se nalaze naljepnice “”za najpotrebitije” završili u privatnom vrtiću. No, Mađerić nije odgovorila već je pobjegla od novinara.

Svi su se potom povukli u malu prostoriju pa za nekoliko minuta izašli. Odgovor na pitanje novinara tada je dala ravnateljica vrtića. “Ovo jest privatni katolički vrtić, ali mi ćemo ove poklone koje smo dobili darovati djeci odnosno roditeljima koji nisu u mogućnosti svome djetetu priuštiti neki poklon za blagdan svetog Nikole”, kazala je sestra Antonija Matić.

Na pitanje koji su to roditelji, ravnateljica odgovara kako ih ima više u naselju Trnje. No, u pozivu za medije nigdje se ne spominju siromašne obitelji. Navedeno je kako će Ministarstvo polaznike dječjeg vrtća darovati paketima koje sufinancira Europska unija i to iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije i Europskog socijalnog fonda.

Tvrdi kako je poklone za djecu pripremio vrtić, a ne Ministarstvo. „Vrtić je spremio svoje poklone koje je sveti Nikola podijelio“, kaže ravnateljica negirajući kako je poklone poslalo Ministarstvo.
Ministrica odgovore na pitanja nije davala jer je zgrdu napustila na stražnji izlaz.
Izvor: Dnevnik.hr"

KOMENTAR:

Da premijer Plenkovic ima imalo moralno-etickog nacela i socijalne osjetljivosti sutra bi ministraica bila na burzi rada.

Ova Vlada kao da se natjece tko ce od ministara napraviti vise stete Domovini i najslabijoj socijalnoj skupini Hrvatskih gradjana. Kod nas je postala praksa, gotovo zakon "Pojeo vuk magare i nikom nista". Medjutim u jednom trenutku ce se magareca kost zaglaviti u vucojoj celjusti. U tome trenutku ce se pozvati na odgovornost oni i to ne samo za milijune koji su zamraceni, nego i za jednu jedinu kunu. Prije ili kasnije Hrvatski sudci ce suditi u ime Hrvatskog naroda ili ce traziti drugi posao. Prije ili kasnije ce Hrvatska policija stititi Hrvatski narod. Prije ili kasnije ce Sabor nadgledati rad obavjestajnih Hrvatskih sluzbi, a ne predsjednica koja to uopce ne radi. Jednom je sud proglasio stranku HDZ - kriminalnom organizacijom. Ja ne volim generalizirati. Naravno da ima u HDZ-u casnih ljudi kao i u drugim strankama. Poruka vladajucima i parlamentarnoj opoziciji: "Odvojite zrno od kukolja ili cete kao politicki subjektu u potpunosti nestati".

Sadasnje vodstvo HDZ-a ne pokazuje patriotske, vec macehinske ocjecaje prema Domovini Hrvatskoj. Stranka je napustila demokrscanstvo te ide cudnim politickim putem. Hrvatski narod je direktna zrtva te politike.

SUMMA SUMMARUM: Premijer Plenkovic i njegovi Ministri direktni su krivci za socijalno-ekonomsku katastrofu u Domovini. Oni krse zakone i Ustav Republike Hrvatske gdje god to mogu.

Pogoduju krupnom kapitalu te odmazu Hrvatskom obrtu i OPG-ovima. Rasprodaju prirodne resurse Domovine bez razmisljanja o sutrasnjici. Klanjaju se europskoj diktatorskoj politici koja pokusava zatrti nacionalnu svijest zemalja clanica Unije.

Ukratko: Premijer Plenkovic sa Vladom vodi antihrvatsku, antisocijalnu, neeticnu i podanicku politiku!

Premijer Plenkovic, predsjednik Hrvatske Vlade  pokazuje da je jedino jak kada treba nekog zbog "sitnog vrijedjanja" uhapsiti ili mu stisnuti prekrsajnu prijavu. Premijer Plenkovic nema status Hrvatskog branitelja jer nije sudjelovao u Domovinskom ratu. Mozda zbog zdravstvenih problema nije mogao biti na prvoj crti obrane Domovine, ali je mogao duznost odsluziti u logistici ili vojnoj administraciji.Kao sin rezervnog majora JNA i vojne doktorice naucio je da "cvrstom rukom" i "zapovjedanjem" ima situaciju pod kontrolom. Medjutim nasa Domovina nije SFRJ i demokracija nije totalitarizam CKSKJ. 
 
Od ubojstva Kralja Zvonimira nas narod trpi razlicite diktature i diktatore. 
Premijer Plenkovic nema Hrvatsku unutarnju i vanjsku politiku, ministre, a niti svoju stranku pod kontrolom. Njegova kontrola je upotreba sile putem politicke diktature. Jednini koji placa ceh njegovog nekompetentnog i diktatorskog vodstva je Hrvatski narod.

Premijer Plenkovic je pokazao "jasnu namjeru" u slijedeca cetiri slucaja, gdje nije zastupao interese Hrvatskog naroda, kao sto slijedi:

1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavno-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI daje prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen