Samstag, 23. Dezember 2017

'HRT pokreće tužbu protiv mog oca. Kontrolor je došao na vrata i počeo tvrditi da imamo TV' + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "vecernji.hr", 23.12.2017

https://www.vecernji.hr/vijesti/hrt-ivan-pernar-1215984

"Saborski zastupnik Živog zida Ivan Pernar na Facebooku je otkrio kako HRT pokreće prekršajni postupak protiv njegovog oca iako kontrolor nije ušao u njihov stan. Živi zid i SNAGA komentirali prijedlog Zakona o HRT-u Prijedlog zakona Živi zid: Ukinimo pristojbu, neka se HRT financira iz proračuna - Došao je na vrata i počeo tvrditi da imamo TV na što mu je moja majka rekla da nemamo. 
Vjerovali ili ne, mama je pozvala nekog u goste, a on je zajedno s tom ženom išao prema vratima od stana - opisuje Pernar te dodaje kako je njegova majka nesvjesno otvorila i kontroloru iako to u nikakvim drugim okolnostima ne bi napravila. Kada dođe do sudskog postupka bit ću uz svoje roditelje i pokazati vam ishod tog postupka kako bi vidjeli sude li naši sudovi na temelju istine i činjenica ili rekla kazala tvrdnji HRT inkasatora. Pozivam vas još jednom da nas podržite na izborima kako bi ukinuli taj namet i da, nemojte se čuditi što Stanković ne želi govoriti o ovoj temi u Nu2. Procijenite sami zašto - napisao je. Na kraju posta je dodao: "PS: kontrolori su počeli ići za ljudima koji vam dolaze u goste i onda vas napadaju""

 KOMENTAR:

Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

Zastupnik Pernar ima svojih gresaka (Nije se ustao na intoniranje Hrvatske himne, jeo pizzu u Saboru, svercao se u tramvaju...), medjutim vlada premijera Plenkovica pokusava mu namjestiti gdje god moze. Pernar je zastupnik koji ima svoj mandat. U Saboru nije samo zbog novca, vec pokusava prokazati antihrvatsku vladu. 

HRT je represivni aparat u rukama vladajuce klase poput policije i vojske. Represiju vrsi informacijama, a ne pendrekom. Politicki pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI podrzava inicijativu Zivog Zida za ukidanje HRT pretplate. HRT nije "Hrvatska radiotelevizija", vec "ANTI-HRVATSKA" radio televizija.

HRT zloupotrebljava zakon i Hrvatski Ustav. Prosle godine nas Politicki pokret izasao je na izbore u 11. izbornoj jedinici. Pozvani smo bili na HRT snimanje izjave o nasem predizbornom programu.  Snimanje izjave je trajalo oko 15 minuta. Kada su izjave svih stranaka koje su prisustvovale snimanju emisije pustene u eter izjava naseg kandidata je trajala 13 sekundi. Jedva je uspio izgovoriti svoje ime i prezime. Obratili smo se pismom glavnom uredniku HRT4 i podnijeli prigovor. Drugi kandidati su imali snimke u prosjeku 10 minuta, sa izuzetkom Glasnovica koji je imao preko 15 minuta. Isti dan nakon nase upucene zalbe HRT4 je skinuo cijelu emisiju sa servera, tako da se nista vise nije moglo vidjeti. I tako se veliki HDZ u 11. izbornoj jedinici prepao naseg Politickog Pokreta te nam cenzurirao izjavu.

Poruka HRT-u: Nismo vam to zaboravili.

Poruka Pernaru: Izdrzi i nemoj vise sjedit na intoniranje Hrvatske himne. 

Poruka HDZ-u: Vidimo se na novim izborima u 11. izbornoj jedinici.

Vlada premijera Plenkovica je direktni krivac za zadnji egzodus Hrvata i pripadnika Nacionalnih zajednica iz Domovine Hrvatske. Premijer Plenkovic je na celu nehrvatske, nesocijalne i nesposobne vlade ucinio od Hrvatske ekonomsku pustinju. Bugarska i Rumunjska su nas ekonomski i socijalno odavno pretekle. Nasa Domovina je zaduzena sa preko 300 milijardi kuna.

Ljudi koji su napustili u zadnje vrijeme Domovinu vecinom izjavljuju da "Nepravdu vise nisu mogli trpiti"! Da li je iseljavanje dio politickog programa premijera Plenkovica kako bi osigurao Iseljenickim novcem place i povlastene mirovine politickoj oligarhiji?

U jednom trenutku da Hrvatsko Iseljenistvo kompletno blokira dostavu novca i potrosnju u Domovini Republika Hrvatska bi bankrotirala. Iseljenistvo kada ode u mirovinu oporezuje se u Domovini sa 40%. Najveci porez na svijetu placa Hrvatsko Iseljenistvo. Sada svima moze bit jasno od kuda se placaju policija, lijecnici, ucitelji, vojska, politicari, od kuda se isplacuju mirovine.

Politicki pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI nakon slijedecih parlamentarnih izbora ce preko svojih zastupnika u Saboru pokusati sprovesti ono sto stoji u nasem izbornom programu. Medjutim za to nam je potrebna Vasa pomoc. Bez obzira kojoj politickoj orjentaciji pripadate, ako imate "cisto srce" dobrodosli ste u nas pokret. Koristite nas program za unapredjenje vasih opcina i gradova. Nas program nije napisan za politicko profiliranje naseg pokreta vec za cijeli Hrvatski narod.

Sadasnje vodstvo HDZ-a ne pokazuje patriotske, vec macehinske osjecaje prema Domovini Hrvatskoj. Stranka je napustila demokrscanstvo te ide cudnim politickim putem. Hrvatski narod je direktna zrtva te politike.

SUMMA SUMMARUM: Premijer Plenkovic i njegovi Ministri direktni su krivci za socijalno-ekonomsku kataklizmu u Domovini. Oni krse zakone i Ustav Republike Hrvatske gdje god to mogu.

Pogoduju krupnom kapitalu te odmazu Hrvatskom obrtu i OPG-ovima. Rasprodaju prirodne resurse Domovine bez razmisljanja o sutrasnjici. Klanjaju se europskoj diktatorskoj politici koja pokusava zatrti nacionalnu svijest zemalja clanica Unije.

Ukratko: Premijer Plenkovic sa Vladom vodi antihrvatsku, antisocijalnu, neeticnu i podanicku politiku!

Premijer Plenkovic, predsjednik Hrvatske Vlade  pokazuje da je jedino jak kada treba nekog zbog "sitnog vrijedjanja" uhapsiti ili mu stisnuti prekrsajnu prijavu. Premijer Plenkovic nema status Hrvatskog branitelja jer nije sudjelovao u Domovinskom ratu. Mozda zbog zdravstvenih problema nije mogao biti na prvoj crti obrane Domovine, ali je mogao duznost odsluziti u logistici ili vojnoj administraciji.Kao sin rezervnog majora JNA i vojne doktorice naucio je da "cvrstom rukom" i "zapovjedanjem" ima situaciju pod kontrolom. Medjutim nasa Domovina nije SFRJ i demokracija nije totalitarizam CKSKJ. 
 
Od ubojstva Kralja Zvonimira nas narod trpi razlicite diktature i diktatore. 
Premijer Plenkovic nema Hrvatsku unutarnju i vanjsku politiku, ministre, a niti svoju stranku pod kontrolom. Njegova kontrola je upotreba sile putem politicke diktature. Jednini koji placa ceh njegovog nekompetentnog i diktatorskog vodstva je Hrvatski narod.

Premijer Plenkovic je pokazao "jasnu namjeru" u slijedeca cetiri slucaja, gdje nije zastupao interese Hrvatskog naroda, kao sto slijedi:

1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavno-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI daje prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de  

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen