Samstag, 16. Dezember 2017

Pupovac u Saboru predložio da se zabrane Thompsonove pjesme + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "braniteljski-portal.com", 16.12.2017

https://www.braniteljski-portal.com/pupovac-u-saboru-predlozio-da-se-zabrane-thompsonove-pjesme


"Predsjednik Odbora je Mostov Robert Podolnjak, zamjenik SDP-ov Peđa Grbin, članovi su HDZ-ovi Branko Bačić, Dražen Bošnjaković, Gordan Jandroković, Marko Šimić i Marija Jelkovac, SDP-ovi  Orsat Miljenić, Tomislav Saucha, Siniša Hajdaš Dončić i Arsen Bauk te Milorad Pupovac iz SDSS-a i HNS-ova Vesna Pusić.
Fanovi Marka Perkovića Thompsona reagirali su na izjavu Milorada Pupovca rečenu na sjednici Odbora:

“Moj prijedlog zaključka usmjeren je na meritum stvari i na jasno postavljanje prema ustaškom pozdravu. Neophodno je da se to čuje u javnosti i da se tako pošalje poruka Odbora i prekinu najrazličitije interpretacije koje onemogućavaju jasnu osudu spornog pozdrava”, kazao je Pupovac koji drži da je neophodno da Odbor jasno kaže o čemu je riječ kada se spominje sporni pozdrav, posebice uzimajući u obzir da mnogi mladi danas ne znaju njegovu pozadinu, donosi maxportal..

“Kad mladi posjećuju spomen-područja, u knjigama crtaju kukaste križeve, ušata U, a u autobusu slušaju Thompsona. Ako to mislimo zaustaviti nejasnim odnosom, mislim da se varamo, jer ako mi ne možemo poslati jasnu poruku, onda je sasvim sigurno da to neće ni Vladino Povjerenstvo,”  uvjeren je Pupovac.

Na tu njegovu izjavu reagirali su Thompsonovi fanovi koji traže objašnjenje temeljem čega bi Pupovac zabranio mladima da slušaju omiljenog pjevača.
“Očekujemo od zastupnika u Hrvatskom državnom saboru da zatraže javno pojašnjenje od saborskog zastupnika srpske nacionalne manjine Milorada Pupovca, što je mislio pod tvrdnjom kako je nedopustivo da djeca slušaju Thompsona u autobusima prilikom posjeta spomen obilježjima,” pišu zaljubljenici u glazbu popularnog pjevača."

 KOMENTAR:

Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

Zastupnika  Milorada  Pupovca stiti u ovom trenutku zastupnicki imunitet. Postoji indicija da su dva Pupovceva mladja brata sudlelovala u Domovinskom ratu u vojsci "SAO Kraine". Postoje slike na kojima se nalazi Pupovac sa svoja dva brata koji nose maskirne uniforme. Postoji indicija da je Milorad Pupovac direktno ili indirektno suradjivao i pomagao vojsku "SAO Kraine".

Milorad Pupovac posjeduje zavidan broj nekretnina. Od stana u Berlinu do nekoliko nekretnina u Republici Hrvatskoj. Postoji indicija da je Pupovac pocionio kazneno djelo ratnog profiterstva i privrednog kriminala. Postoji indicija da su financijaska sredstva koje je dobila Pupovceva stranka zloupotrebljena i da je novac koji je bio namjenjen za Srpski narod u Republici Hrvatskoj koristen u privatne svrhe.

Naistraznim organima Republike Hrvatske je da utvrde da li postoje dokazi za gore navedene indicije te da zukladno zakonu Republike Hrvatske pokrenu istrazni postupak protiv zastupnika Pupovca. Saborski imunite stiti zastupnika zakaznena djela do maksimalne zatvorske kazne  od 6 godina. Za ratno profiterstvo moze se dobit i do 15 godina zatvora. Ako istrazni organi RH imaju dokaze protiv zastupnika Pupovca njegov saborski mandat je nistavan.

Vlada premijera Plenkovica je direktni krivac za zadnji egzodus Hrvata i pripadnika Nacionalnih zajednica iz Domovine Hrvatske. Premijer Plenkovic je na celu nehrvatske, nesocijalne i nesposobne vlade ucinio od Hrvatske ekonomsku pustinju. Bugarska i Rumunjska su nas ekonomski i socijalno odavno pretekli. Nasa Domovina je zaduzena sa preko 300 milijardi kuna.

Politicki pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI nakon slijedecih parlamentarnih izbora ce preko svojih zastupnika u Saboru pokusati sprovesti ono sto stoji u nasem izbornom programu. Medjutim za to nam je potrebna Vasa pomoc. Bez obzira kojoj politickoj orjentaciji pripadate, ako imate "cisto srce" dobrodosli ste u nas pokret. Koristite nas program za unapredjenje vasih opcina i gradova. Nas program nije napisan za politicko profiliranje naseg pokreta vec za cijeli Hrvatski narod.

Sadasnje vodstvo HDZ-a ne pokazuje patriotske, vec macehinske ocjecaje prema Domovini Hrvatskoj. Stranka je napustila demokrscanstvo te ide cudnim politickim putem. Hrvatski narod je direktna zrtva te politike.

SUMMA SUMMARUM: Premijer Plenkovic i njegovi Ministri direktni su krivci za socijalno-ekonomsku kataklizmu u Domovini. Oni krse zakone i Ustav Republike Hrvatske gdje god to mogu.

Pogoduju krupnom kapitalu te odmazu Hrvatskom obrtu i OPG-ovima. Rasprodaju prirodne resurse Domovine bez razmisljanja o sutrasnjici. Klanjaju se europskoj diktatorskoj politici koja pokusava zatrti nacionalnu svijest zemalja clanica Unije.

Ukratko: Premijer Plenkovic sa Vladom vodi antihrvatsku, antisocijalnu, neeticnu i podanicku politiku!

Premijer Plenkovic, predsjednik Hrvatske Vlade  pokazuje da je jedino jak kada treba nekog zbog "sitnog vrijedjanja" uhapsiti ili mu stisnuti prekrsajnu prijavu. Premijer Plenkovic nema status Hrvatskog branitelja jer nije sudjelovao u Domovinskom ratu. Mozda zbog zdravstvenih problema nije mogao biti na prvoj crti obrane Domovine, ali je mogao duznost odsluziti u logistici ili vojnoj administraciji.Kao sin rezervnog majora JNA i vojne doktorice naucio je da "cvrstom rukom" i "zapovjedanjem" ima situaciju pod kontrolom. Medjutim nasa Domovina nije SFRJ i demokracija nije totalitarizam CKSKJ. 
 
Od ubojstva Kralja Zvonimira nas narod trpi razlicite diktature i diktatore. 
Premijer Plenkovic nema Hrvatsku unutarnju i vanjsku politiku, ministre, a niti svoju stranku pod kontrolom. Njegova kontrola je upotreba sile putem politicke diktature. Jednini koji placa ceh njegovog nekompetentnog i diktatorskog vodstva je Hrvatski narod.

Premijer Plenkovic je pokazao "jasnu namjeru" u slijedeca cetiri slucaja, gdje nije zastupao interese Hrvatskog naroda, kao sto slijedi:

1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavno-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI daje prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de  


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen