srijeda, 25. svibnja 2016.

Knjiga "Hrvatski glas iz Vojvodine" - Autor Zlatko Ifkovic

Knjiga „Hrvatski glas iz Vojvodine“ autora Zlatka Ifkovića iz tiska je izisla  2. veljače 2016. U knjizi knjizi „Hrvatski glas iz Vojvodine“ su tekstovi na 376 stranica i dimenzije 15x22, koje je autor tijekom šest godina objavljivao i tematski ih podijelio u trinaest poglavlja. 

Prvo poglavlje govori o najznačajnijoj hrvatskoj političkoj organizaciji u Vojvodini i Republici Srbiji - Demokratskom savezu Hrvata Vojvodine od nastanka do danas kroz dvanaest članaka. U osam članaka šestog poglavlja govori se o odnosu Republike Hrvatske prema Hrvatima u Republici Srbiji. Sedmo poglavlje ima jedanest članaka u kojima govori o djelovanju hrvatskih udruga, duhovnom i kulturnom stvaralaštvu Hrvata u Republici Srbiji. 

Jedanaesta tema: „Iz moga kuta o Subotici“, jedna je od najvećih i sadrži devet članaka, a to nam govori kako svoj grad i zavičaj najviše poznaje i kako mu je do njega najviše stalo. Knjiga završava poglavljem trinaest: intervjua s trinaest danas najznačajnijih Hrvata u Srbiji koji svojim glasom pokušavaju održati hrvatski identitet i ohrabriti hrvatsku zajednicu.

 O ostalim poglavljime možete pročitati ako kupite knjigu. Knjiga „Hrvatski glas iz Vojvodine“ se prodaje po cijeni 1.200,00 dinara i 10 eura za inozemstvo. Ukoliko naručite knjigu „Hrvatski glas iz Vojvodine“ može vam biti dostavljane na vašu adresu uz uračunate troškove dostave. 

Narudžbu i sve informacije možete dobiti na: 

hrvatska.nezavisnalista@gmail.com 

+38160 5627570

Nema komentara:

Objavi komentar