nedjelja, 24. prosinca 2023.

Josip Manolić se odrekao ateizma! - Dražen Katić

Citirani tekst preuzet je sa online portala "vecernji.hr", 24.12.2023

https://www.vecernji.hr/vijesti/svecenik-bio-kod-josipa-manolica-103-dao-mu-je-sakramente-1733904

"Svećenik je bio kod Josipa Manolića (103), jednog od najistaknutijih političara hrvatskog suvremenog doba, te mu dao sakramente.

Kako doznaje Večernji list jučer je objavio kako je Manolić pozvao svećenika ranije ovoga tjedna. To je, kako se dodaje, napravio na vlastiti zahtjev, pri punoj svijesti. On se ispovjedio te dobio odrješenje grijeha." Kraj citata

Za obraćanje Bogu nikada nije kasno, što potvrđuje i Josip Manolić koji je okrenuo leđa ateizmu i odlučio primiti katoličke sakramente u 103. godini!

Na slijedećem videu je moja predbožićna poruka iz Duge Rese!

Ako postoji mogućnost, podijelimo nešto sa naše bogate Božićne trepeze sa onima koji imaju daleko manje od nas. Tada će blagdan Božića biti cijelovit i ostvariti potpuni smisao. Ako uhvatimo vremena posjetimo i naše osamljene susjede za Božićne blagdane.
 

Ekonomski razvoj Hrvatske podrazumjeva trgovinu i društvo konzuma. Međutim konzumiranje proizvoda i usluga, iako bitno utječe na BDP mora imati svoje granice. Konzumirati se ne treba jedino zbog konzumiranja. Konzumirati se treba da se zadovolje naše potrebe. Pretjeranim konzumom se uništavaju resursi koji su nam potrebni za kvalitetni život u budućnosti, kao i kvalitetni život nadolazećih generacija. Dolaskom Hrvatskog iseljeništva u Domovinu za vrijeme blagdana konzumiranje dobara i usluga će se pojačati, ali to je kratkotrajni trend i nakon blagdana potrebno se vratiti normalnim potrošačkim navikama.Gospodarsko buđenje Hrvatske detaljno sam obradio u mome predizbornom programu za državne izbore 2024. pod slijedećim linkom. Pod tim linkom možete pogledati i moj životopis, kao kandidata za 7. Izbornu jedinicu:

https://drazenkatic.blogspot.com/2023/08/vas-zastupnik-za-7-izbornu-jedinicu.html

 
Prilikom "blagdanskog konzumerizma" skrenuo bih pažnju da je dobro konzumirati domaće proizvode, ako je to moguće. Kupujmo Hrvatsko, kupujmo domaće treba se transformirati u krilaticu "kupujmo regionalno"! Regionalna kupovina podrazumjeva kupnju proizvoda i usluga koje se nalaze na udaljenosti maksimalno 50 km od mjesta našeg stanovanja. Tih 50 km je posebno bitno za kupnju voća, povrća i mesa.

Na dobro vam došao Badnji dan! 🇭🇷

Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.


Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Član GLAVNOG ODBORA 

 
Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.

web: www.drazenkatic.blogspot.com

Facebook: Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Twitter (X): ZVD_eV

Instagram: katic.drazen

You Tube: Drazen Katic

Whatsapp 0049 152 193 366 39

***************************************************** 

KANDIDAT ZA ZASTUPNIKA  U 7. IZBORNOJ JEDNICI - Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.

PROGRAM 7. IZBORNE JEDINICE I MOJ ŽIVOTOPIS NALAZI SE POD SLIJEDEĆIM LINKOM:

https://drazenkatic.blogspot.com/2023/08/vas-zastupnik-za-7-izbornu-jedinicu.html

 

Nema komentara:

Objavi komentar