utorak, 5. prosinca 2023.

Žene u poduzetništvu! - Dražen Katić


 Citirani tekst preuzet je sa Facebook stranice "Nikola Tesla Poduzetnički centar", 05.12.2023

https://www.facebook.com/profile.php?id=100075659270989

"Zahvaljujemo panelisticama - Ivani Štedul Senzogym, Lidiji Žganjer Gržetić Restoran Žganjer i Mirjani Vučetić iz tvrtke Hamowa-Hidro što su izdvojile dio svog vremena i pretrpanog rasporeda kako bi s nama podijelile svoje iskustvo o pokretanju poduzetničke priče, kako se nose s izazovima svakodnevnice, koji su im profesionalni ciljevi i još štošta. Ovaj okrugli stol dio je aktivnosti projekta Nikola Tesla Poduzetnički centar koji završava s krajem prosinca 2023." Kraj citata!

Na slijedećem kratkom videozapisu je moje razmišljanje o malom i srednjem poduzetništvo te ulozi žena u poduzetništvu u Hrvatskoj!

Na slijedećim videozapisima su razgovori sa okruglog stola "Žene u poduzetništvu" koji se danas održao u Poduzetničkom centru Nikola Tesla u Karlovcu na kojem sam imao priliku kao gost prisustvovati!










Ekonomski razvoj Hrvatske podrazumjeva i ulaganja u znanost i inovacije, posebno u startapove koji razvijaju malo i srednej poduzetništvo. Žene u poduzetništvu su najjača karika hrvatske ekonomije. Gospodarsko buđenje Hrvatske detaljno sam obradio u mome predizbornom programu za državne izbore 2024. pod slijedećim linkom. Pod tim linkom možete pogledati i moj životopis, kao kandidata za 7. Izbornu jedinicu:

https://drazenkatic.blogspot.com/2023/08/vas-zastupnik-za-7-izbornu-jedinicu.html

U moje 22 godine provedene u Stuttagrtu družio sam se sa inženejrima, profesorima iz područja tehnike i ekonomije, predstavnicima tvrtki. Na jednom seminaru 2007. godine zajedno sa dvoje poznanika Nijemaca utemeljili smo u Stuttgartu organizaciju inženjera i znanstveniaka pod nazivom "UVNT GRUPPE". Organizacija je kao partner sudjelovala u značajnim istraživanjima, a također  je surađivala sa gradom Stuttgartom i sa koncernom Daimler AG. U tome radu uvidio sam da su inovacije pokretač civilizacije i da se inovacije trebaju finacijski poduprijeti. Hrvatska treba otvoriti širom vrata inovatorima i inovacije postaviti visoko na ljestvici gospodarskog razvitka zemlje. Hrvatska treba više žena koje će se uputiti u poduzetničke vode. Žene od prapovjesti dokazuju da su sposobne voditi brigu o cijeloj obitelji. Ako žene mogu uspješno koordinirati svoje porodice, zasigurno mogu koordinirati mala i srednja poduzetništva u Hrvatskoj. Naravno da žene mogu voditi i velike tvrtke i koncerne, međutim malo i srednje poduzetništvo temeljni je stup ekonomske stabilnosti svake zemlje pa tako i Hrvatske.

Lijep pozdrav svima. 🇭🇷

Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.


Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Član GLAVNOG ODBORA 

 
Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.

web: www.drazenkatic.blogspot.com

Facebook: Politički pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Twitter (X): ZVD_eV

Instagram: katic.drazen

You Tube: Drazen Katic

Whatsapp 0049 152 193 366 39

***************************************************** 

KANDIDAT ZA ZASTUPNIKA  U 7. IZBORNOJ JEDNICI - Dipl.-Ing. Dražen Katić mr.sc.

PROGRAM 7. IZBORNE JEDINICE I MOJ ŽIVOTOPIS NALAZI SE POD SLIJEDEĆIM LINKOM:

https://drazenkatic.blogspot.com/2023/08/vas-zastupnik-za-7-izbornu-jedinicu.html

 

Nema komentara:

Objavi komentar