petak, 28. travnja 2017.

DODJITE I PROSLAVITE ZAJEDNO SA NAMA MEDJUNARODNI DAN RADNIKA I RADA - 01. SVIBANJ U NOVOOTVORENOM AMFITEATRU - GRADA DUGE RESE!




PRAZNIK RADA U AMFITEATRU]

Ove godine Praznik rada proslavit će se u novoizgrađenom dugoreškom amfiteatru uz prigodni zabavni program za djecu i odrasle. Pozivamo Vas da medijski podržite i posjetite manifestaciju te da zajedno proslavimo međunarodni Praznik rada.

Od 11 -19 sati djeca će se moći zabaviti na dvorcima za napuhavanje, toboganima i trampolinima.


U 12:00 sati je podjela besplatnog prvomajskog graha i hot dogova za djecu.


U 14 sati počinje dječja predstava "Od unuka do djeda- obiteljska abeceda" koju izvodi Šareni svijet iz Zagreba. Nakon predstave u suradnji sa Savjetom mladih Duge Rese i udrugom "Dugoreški mališani" bit će organizirane "Puzzle games" ( Memory, Slijepi poligon, Gađanje u metu, Dodavanje vodenim balonima i druge) namijenjene za uzrast 14+. 


U večernjim satima održat će se koncert " Domaći za domaće", na kojem će nastupiti bendovi "The Trio" i "Heavy Grace Blues Band." 


The Trio je bend iz Karlovca poznat po genijalnoj AC/DC & ZZ Top tribute svirci i jedan je od najvjerodostojnijih tributea u Europi. Heavy Grace Blues Band, glazbenici iz Karlovca i Duge Rese prepoznatljivi su po blues rock svirci.


Svi programi su besplatni.


Dođite i zabavimo se zajedno uz igru i pjesmu!


Gradonacelnik grada Duge Rese 

TOMISLAV BOLJAR 

P.S. par slika o amfiteatru mozete pogledati pod slijedecim linkom:


Nezavisna lista ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI, HSS - DUGA RESA, SDP - DUGA RESA i nezavisna lista Dr. MIROSLAV FURDEK koalicijski su partneri na lokalnim izborima 2017 za grad Dugu Resu. 
Zajednicki koalicijski kandidat za gradonacelnika Duge Rese je sadasnji gradonacelnik gospodin TOMISLAV BOLJAR!

Nema komentara:

Objavi komentar