subota, 8. travnja 2017.

POZIV NA HRVATSKE SVJETSKE IGRE 2017 U ZAGREBU!



18.07. - 22.07. 2017 HRVATSKE SVJETSKE IGRE U ZAGREBU


"Cijenjene Hrvatice i Hrvati,

Državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske i Hrvatski svjetski kongres pozivaju vas da budete sudionici četvrtih Hrvatskih svjetskih igara koje će se održat u Zagrebu, od 18. do 21. srpnja 2017. godine.

Hrvatske svjetske igre su ne samo manifestacija sportskog duha već događaj koji ujedinjuje matičnu domovinu, hrvatsko iseljeništvo, hrvatsku nacionalnu manjinu i Hrvate iz Bosne i Hercegovine. Ovo je prilika za susrete i druženja, prilika povezivanja Hrvata izvan domovine i jačanje međusobnih veza i zajedništva.



Kotizacija se ne plaća, samo garancija od 100 Eura se uplaćuje Nacionalnom kongresu, koja se natjecatelju vraća za vrijeme sudjelovanja na Igrama.
Ove već tradicionalne sportske igre poznate su i prepoznate no više informacija možete potražiti na mrežnoj stranici Hrvatskog svjetskog kongresa  http://hsk.hr/, kao i na stranici Igara http://hsi-cwg.com/."

Gornja slikaje preuzeta iz wikipedije, a citirani tekst sa onternet stranice koju mozete pogledati pod slijedecim linkom:

 http://hr.kroatiskariksforbundet.org/index.php/component/content/article/278-poziv-na-hrvatske-svjetske-igre-2017-u-zagrebu

VAZNA  NADOPUNA:

Hitno trazimo natjecatelje sapodrucja Baden-Württemberga, te grada Stuttgarta. 
1. Starosna dob natjecatelja je od 16 do 99 godina
2. Natjecatelji imaju besplatan smjestaj i prehranu ua vrijeme odvijanja Hrvatskih svjetskih igara u Zagrebu
3. Natjecatelji sami snose troskove puta do Zagrebai i natrag svojoj kuci
4. Svaki sudionik placa kauciju od 100 € koja mu se vraca prilikom dolaska u Zagreb te ukljucenjem u igre. 
5. trazimo individualne natjecatelje ili cijele timove. Moguce je kao individualac biti rasporedjen u timove za grupne sportove (nogomet itd) te npr. sudjelovati u stolnom tenisu ili bocanju.


Prijave za Baden-Württemberg, Stuttgart i okolicu mozete podnijeti najkasnije do sredine iduceg tjedna, tocnije do 13.04.2017


Prijaviti se mozete direktno kod gospodina Dipl.-Ing- Zarka Tomasica

Predlazem kao prvi kontakt daga kontaktirate preko njegovoh Facebook profila, a dodato mozete i telefonirati sa njim. Broj telefona ce vam on osobno dati.
Profil gospodina Tomasica mozete vidjeti pod slijedecim linkom:




Ugodan dan i lijep pozdrav!

Nema komentara:

Objavi komentar