srijeda, 26. travnja 2017.

Za Koprivnicko-krizevacku zupaniju trazimo KOALICIJSKE PARTNERE!

Postovani prijatelji nezavisne liste ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI,

nas koalicijski partner HSR (HRVATSKA STRANKAREDA) sa svojim kandidatom gospodinom Darkom Dugom ide u utrku za zupana Koprivnicko-Krizevacke zupanije.

Gospodin Duga ima politicku kompetenciju, upornost i socijalnu osjetljivost. Siguran sam da bi poziciju zupana on obavljao sa punom savjescu.

Prikupljanje potpisa je pocelo u subotu. Tako i gospodin Duga mora prikupiti 1500 pravovaljanih potpisa u zupaniji u kojoj se kandidira da bi mogao predati svoju kandidacijsku listu. Mi mu u prikupljanju potpisa mozemo i moramo pomoci.

 Svi oni koji su voljni izdvojiti par minuta ili par sati svoga zivota te volonterski potpomognuti akciju prikupljanja potpisa neka se izravno obrate u mail-box gospodinu Dugi te ce biti uvrstenu u njegov izborni stozer. 

Jedino ujedinjeni mozemo postici rezutate kao na politickom tako i na ekonomskom podrucju zivota zajednicke nam Domovine Hrvatske. Ugodan dan i lijep pozdrav iz Stuttgarta! Drazen Katic

#HSRIzbori2017
Izborni profil Darko Duga

 
Facebook profil - Darko Duga 


 P.S. Sve politicke stranke koje u Koprivnicko-krizavackoj zupaniji nemaju svog kandidata za zupana, a mogu si zamisliti kvalitetnu koaliciju sa gospodinom Dugom neka mu se bez ustezanja obrate u njegov mail-box. Na svaki upit biti ce odmah odgovoreno.

Nema komentara:

Objavi komentar