Samstag, 12. Mai 2018

KOALICIJSKA POTPORA: Pupovac najžešće branio Martinu Dalić + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "politikaplus.com", 12.05.2018

http://www.politikaplus.com/novost/171134/pupovac-najzesce-branio-martinu-dalic-

"Potpredsjednica Vlade Martina Dalić bez problema je politički preživjela jučerašnji dan, jer sve stranke većinske koalicije iskazale su joj punu podršku.

U četvrtak je predsjednik SDSS-a Milorad Pupovac javno tražio sastanak koalicijskih partnera, tvrdeći da Vlada ne smije trpjeti nepotreban politički teret, ali jučer kad su se spomenuti akteri ukupili u Banskim dvorima upravo je on najljepše govorio o prisutnoj Martini Dalić. Niti ostali nisu dovodili u pitanje njezinu poziciju u Vladi. Ta se bura u čaši vode, dakle, vrlo brzo smirila.

– Najžešće je Martinu Dalić branio Pupovac. Bili smo iznenađeni s obzirom na ono što je rekao dan ranije. Valjda ni rođenog brata ne bi tako branio. Govorio je da on s Martinom dugo surađuje i da su u korektnim odnosima, prenio je Novom listu jedan član većinske koalicije detalj s jučerašnjeg sastanka.

Plenković je i ovu priliku iskoristio kako bi odgovornost za Agrokor prebacio na Most. Zamolio je ministra Davora Božinovića da ispriča kako ga je, dok je još bio šef premijerovog kabineta, telefonski nazvao Božo Petrov i predložio sastanak čelnika Vlade i Ivice Todorića. Martina Dalić evocirala je taj glasoviti summit u Banskim dvorima, na kojem je »Todorić rekao da će on biti odgovoran za propast Agrokora, a Vlada kriva«.

– Premijer nam je kazao da neće popustiti pod pritiskom, da nije upleten ni u kakvu korupciju, a da institucije neka istražuju eventualnu odgovornost ljudi na nižim razinama, koje on neće braniti – prepričao nam je naš sugovornik iz koalicije.

Pupovac je, podsjetimo, bio maksimalno dedramatiziran.
– Sljedeći tjedan se ponovno nalazimo, razgovaramo o tome dokle smo stigli s važnim procesom za zemlju, a to je postizanje nagodbe. Drugo, razgovaramo o tome gdje je i na kojim je mjestima napravljena kontaminacija u cijelom procesu. Što se tiče Vlade i osnovnih funkcionalnih ciljeva, članovi vladajuće koalicije podržavaju funkcioniranje Vlade i postizanje tih ciljeva – rekao je Pupovac."


KOMENTAR:

Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

Milorad Pupovac za koga postoje opravdane indicije da je potpomagao u Domovinskom ratu vojsku SAO Kraine u kojoj su prema fotografijama koje kruze drustvenim mrezama aktivno sudjelovala njegova dva mladja brata, brani Martinu Dalic za koje postoji opravdana sumnja da je pocinila nekoliko kaznenih dijela te protiv koje su podnesene kaznene prijave.

Milorad Pupovac brani kriminal, a postoji opravdana sumnja da je za vrijeme Domovinskog rata i u vrijeme privatizacije ratnim profiterstvom dosao do nekretnina cije porijeklo do danas nije objasnio. Nekretnine u Republici Hrvatskoj te stan u Berlinu.

Kao odgovor na ponizavanje Hrvatskog naroda, potpuno unistenje Hrvatske ekonomije, veliki egzodus iz Domovine, politicki pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI odgovara "Koalicijom DOMOVINA" na situaciju u Republici Hrvatskoj. Ako se osjecate pozvanim u koaliciju "DOMOVINA" otvoreni smo za razgovore. Vise o koaliciji mozete pogledati pod slijedecim linkom:Nefunkcioniranje sadasnje Hrvatske vlade pokazuju slijedeci primjeri:


1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI dao je prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de  

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen