Freitag, 4. Mai 2018

RUGA SE? Pernar objavio – Dragi prijatelji, od danas sam i ja u vojsci blokiranih! + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "priznajem.hr", 03.05.2018

https://priznajem.hr/novosti/ruga-se-pernar-objavio-dragi-prijatelji-od-danas-sam-i-ja-u-vojsci-blokiranih/

"Dragi prijatelji, danas sam se i ja pridružio vojsci blokiranih za koju Europsku uniju ni njihove domaće slugane nije briga, napisao je Ivan Pernar, saborski zastupnik Živog zida na Facebooku.

Potom je i dao objašnjenje kako je do toga došlo, a pritom je i hrvatsko pravoduđe nazbvao septičkom jamom.
Ovo je Pernarova objava:

Dragi prijatelji, danas sam se i ja pridružio vojsci blokiranih za koju Europsku uniju ni njihove domaće slugane nije briga.
Razlog je u tome što na mojem računu nije bilo dovoljno novaca da se naplati trošak navodnog ometanja deložacije. Iako sam poslao nesporan dokaz sudu da ju nisam ometao (snimku) i da je optužba lažna, sud me svejedno osudio i poslao u blokadu.
Da stvar bude gora, FINA ovu potvrdu (list papira) o tome da ste blokirani naplaćuje 53 kune i 75 lipa.
Te iste strukture koje su stvorile sustav koji me nepravedno osudio, blokirao i naplatio mi to saznanje 53 kune i 75 lipa, sutra će me pitati hoću li koalirati s njima, naravno da neću. Dat ću sve od sebe da ih maknem s vlasti jer mi se gade i jer ih ne mogu smislit."

KOMENTAR:

Ovaj komentar pisem kao clan Glavnig odbora politickog pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI".

Blokiranje gradjana Hrvatske, najcesce za nekoliko kuna je perfidan i mizeran plan ministarstva financija i Vlade RH u kome pokusavaju na sve moguce nacine krpati rupe deficita u proracunu RH. Naravno da ne postoji suficit. Ako jeda zemlja ima dug od preko 300 milijardi kn, tada ce ostvariti suficita kada cijeli dug vrati te zaradi vise nego sto potrosi. 

Hrvatska ima preko 300.000 blokiranih gradjana. Medjutim Hrvatska ima i mnogobrojne tajkune, zene politicara, visokorangirane Hrvatske branitelje, bivse politicare koji nisu blokirani, vec su im milijunski dugovi oprosteni. Ako je majka Al Caponea rodjena u Rijeci ne znaci da smo svi mafijasi.Ili jesmo?

Kao odgovor na ponizavanje Hrvatskog naroda, potpuno unistenje Hrvatske ekonomije, veliki egzodus iz Domovine, politicki pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI odgovara "Koalicijom DOMOVINA" na situaciju u Republici Hrvatskoj. Ako se osjecate pozvanim u koaliciju "DOMOVINA" otvoreni smo za razgovore. Vise o koaliciji mozete pogledati pod slijedecim linkom:Nefunkcioniranje sadasnje Hrvatske vlade pokazuju slijedeci primjeri:


1) Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:

Članak 46.

Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.


Vise o prijedlogu za ostavku pod:


2) Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:Drugo pismo:


3) Pismo ministrici dr.sc.Dalić - Žalba protiv Tržišne inspekcije Ministarstva Gospodarstva, poduzetništva i obrta Republike Hrvatske!


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Pismo Puckoj pravobraniteljici gospodji Vidovic:


Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara, Hrvatice od pokusaja silovanja te nasu Domovinu od zloupotreba drzavnih-financijskih sredstava i privrednog kriminaliteta..

S obzirom na gore cetiri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI dao je prijedlog parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

12.09.2017 poslano je pismo parlamentarnoj opoziciji
  SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

P.S. Prvi puta je Politicki Pokret Zauvijek Vjerni Domovini objavio 2014. godine svoj socijalno ekonomski program za razvoj Domovine Hrvatske na BLOGU www.drazenkatic.blogspot.de  
Cijeli sustav je korumpiran i nakaradan, a naše pravosuđe je septička jama s dvostrukim dnom.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen