subota, 2. srpnja 2016.

Novi domoljubni portal "MOJA DOMOVINA"!

Slika i citirani tekst preuzeti su sa novog domoljubnog portala "Moja Domovina".


http://www.moja-domovina.net/2016/06/29/53/

" Moja Domovina – portal za iseljenike, povratnike i useljenike
Dobrodošlica
Dragi čitatelji,
dobro nam došli na portal „Moja Domovina“
Pred vama je još jedan portal. Jedan od mnogih, pomisliti će sigurno s pravom neki od vas.
Ovaj portal se osniva s jasnim ciljem, a to je povezivanje i umrežavanje izvandomovinske Hrvatske i domovine. Uz to, portal će se baviti pitanjima i problemima Hrvata koji žive širom svijeta, povratnika u domovinu i useljenika.
Isto tako, pratit ćemo događanja izvan granica domovine koja organiziraju Hrvati, hrvatske udruge, zajednice ili pojedinci. Bit će objavljena i ona događanja u domovini u kojima sudjeluju Hrvati iz svijeta, povratnici ili useljenici i sva ona događanja koja idu na dobrobit iseljeništva.
Zašto čitati baš nas?
Zato što portal neće biti namjenjen objavama koje nisu vezane uz ove tri grupacije. Ne želimo objavljivati senzacionalističke vijesti niti brojati klikove – želimo biti nit koja će povezivati sve one koji u srcu nose domovinu.
Vjerojatno nećemo objavljivati vijesti svaki dan, no trudit ćemo se da ono što objavimo postigne cilj koji imamo.
I za kraj…
Ako se ubrajate u iseljenike, povratnike ili useljenike, imate Vašu životnu priču ili iskustva koja želite podijeliti s nama, javite se. Možda će baš Vaše iskustvo nekom pomoći i dati mu odgovor na pitanje koje ima.
Iskoristimo činjenicu da smo raseljeni i da nas ima na svim stranama svijeta te se povežimo ovim putem. Oni koji žive u iseljeništvu mogu savjetom pomoći sunarodnjacima koji će se možda naći na životnom putu u njihovoj blizini, a povratnici i useljenici svojim iskustvom mogu pomoći budućim povratnicima."
S poštovanjem i do skorog čitanja
Vaša  Ruža Studer

1 komentar:

  1. Mediji su naši najgori neprijatelji, gori od srba a posebno HRT koji nije nimalo hrvatski i javni.

    OdgovoriIzbriši