Samstag, 27. Mai 2017

GRAD DUGA RESA I BRIGA ZA UCENIKE: "U OŠ Vladimir Nazor program prometne kulture: Učenici iskušali vozačke vještine, za nagradu dobili vozačke dozvole!"


Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "kaportal.rtl.hr", 26.06.2017

http://kaportal.rtl.hr/os-vladimir-nazor-program-prometne-kulture-ucenici-iskusali-vozacke-vjestine-nagradu-dobili-vozacke-dozvole/

"Program prometne kulture za najmlađe proveden je danas u OŠ Vladimir Nazor. Učenici drugih razreda iskušali su svoje vještine na prometnom poligonu kako bi uvidjeli da nije lako biti vozač. Uz Jumicar instruktore, od velike pomoći bili su policijski službenici iz PP Duga Resa Zdravko Benković, Danijel Kirasić te Anita Gračan iz PU karlovačke.


– Programu su se pridružili i partneri: Gradsko društvo Crvenog križa Duga Resa i Vatrogasna postrojba Duga Resa. Oni su polaznicima demonstrirali kako pružiti osnovnu pomoć pri lakšim ozljedama – javljaju iz Grada.

Učenici su saznali mnogo o prevenciji od požara, a pri tome se i zabavili. Program prometne kulture za najmlađe u OŠ Vladimira Nazora omogućio je Grad Duga Resa. Zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Tomislav Boljar polaznicima je simbolično podijelio vozačke dozvole."

Keine Kommentare:

Kommentar posten