petak, 15. svibnja 2015.

Glasnogovornica HDZ-a podnijela ostavku + KOMENTAR

Citirani clanak iz online portala "Poslovni.hr", dana 15.05.2015

"Dajana Antonija Bebek dala je u petak ostavku na mjesto glasnogovornice HDZ-a te najavila povratak u medije, a iz vrha stranke potvrdili su da su tu njezinu odluku primili na znanje.
"Dajana Antonija Bebek, dosadašnja glasnogovornica stranke, podnijela je ostavku na svoju dužnost, te je stranka ostavku primila na znanje", rečeno je Hini iz vrha HDZ-a.
Bebek je neslužbeno potvrdila da je prihvatila ponudu za povratak u medije, no nije rekla o kojem mediju se radi. Bila je glasnogovornica HDZ-a od 2013. godine, a prije toga radila je na HTV-u."


 KOMENTAR:

Odlazak mnogih clanova hdz-a u zadnje vrijeme pokazuje da klima u stranci nije optimalna. Prije kraceg vremena Profesor Prgomet je napustio stranku. Mnogi su sa radom stranke nezadovoljni. 

Takodjer u Stuttgartu, u gradu u kojem zivim mnogobrojni clanovi su napustili HDZ ili bili izbaceni iz njega. U zadnjem razgovoru sa nekim od bivsih clanova HDZ-a Baden-Württemberga, oni su iskazali direktno nezadovoljstvo u radu stranke u proteklim godinama. Takodjer je bilo ukazano na los rad HDZ-ovih predstavnika u drzavnom saboru za 11. izbornu jedinicu. Prije mjesec dana sam sam se uvjerio da HDZ-ova politika ne funkcionira i da zastupnici 11. izborne jedinice (HDZ) ne rade svoj posao. 

Uputio sam im pismo u molbi za pomoc. Tema je bila "Izrabljivacki odnos austrijske tvrtke Vip.net d.o.o. prema hrvatskim potrosacima i hrvatskim iseljenicima". Do danas gospoda/gospodja saborski zastupnici nisu odgovorili na moj e-mail. Pitam se kako se to zastupa hrvatsko iseljenistvo ili se zastupaju samo vlastiti interesi u Hrvatskom drzavnom saboru. 

Nasa nezavisna lista koja nosi naziv "ZAUVJEK VJERNI DOMOVINI" izlazi samostalno na slijedecim parlamentarnim izborima sa svojim kandidatima u 11. izbornoj jedinici. Vise o programu nase nezavisne liste mozete vidjeti pod narednim linkom. Ugodan dan i lijep pozdrav iz Stuttgarta. 

Drazen Katic

Nema komentara:

Objavi komentar