petak, 17. srpnja 2015.

POGLEDAJTE NAORUŽANOG VUČIĆA IZNAD OPKOLJENOG SARAJEVA Je li današnji srpski premijer pucao po glavnom gradu BiH? + KOMANTAR!

Tekst je citiran iz online portala "Jutarnji.hr", dana 17.07. 2015

"Šešelj je na svjedočenju u Haagu potvrdio da je Vučić bio 'dragovoljac Srpske radikalne stranke kod Slavka Aleksića na Židovskom groblju u Sarajevu'
Vojislav Šešelj 1995. godine je obilazio srpske paravojne formacije koje su držale Sarajevo u okruženju, a na fronti ga je pozdravio i Aleksandar Vučić.
Šokantno je što se na nedavno objavljenoj snimci Vučić rukuje sa Šešeljem držeći automatsku pušku što je vidljivo u 3,44 minuti.
Sam Šešelj je na svjedočenju u Haagu potvrdio da je Vučić bio 'dragovoljac Srpske radikalne stranke kod Slavka Aleksića na Židovskom groblju u Sarajevu, a poslije je radio na televiziji Pale'.
Nekadašnji gorljivi branitelj Ratka Mladića i suradnik Radovana Karažića posljednjih godina je vrlo pomirljiv, no brojni mediji u BiH postavljaju pitanje je li današnji premijer Srbije pucao po njihovom glavnom gradu."

KOMENTAR:

Vrlo je tesko shvatiti da oni (ako je to dokazano) koji su oruzano sudjelovali protiv nenaoruzanog naroda danas sjede na visokim politickim pozivijama. U Srbiji je to problem Srbije. 

Medjutim mi takodjer u Hrvatskoj politici imamo one koji su direktno sudjelovali u oruzanoj pobuni hrvatskih Srba protiv suverene Republike Hrvatske, a danas obnasaju visoke politicke funkcije. Kako je moguce da ustav Republike Hrvatske dozvoljava tako nesto? Zamislite da u Americi netko tko je sudjelovao u teroristickom napadau na SAD danas sjedi u americkom kongresu? Naravno da je to nezamislivo. 

Vrlo cesto si postavljam pitanje tko je zapravo kriv za takvu situaciju u Republici Hrvatskoj? Da li smo mi Hrvati zapravo sami krivi za situaciju u kojoj se nalazimo? 

Postovani prijatelji ostavljam Vam ovih nekoliko pitanja za razmisljanje. Ja do danas nisam nasao odgovor na njih. Ako netko od Vas taj odgovor nadje biti ce lijepo da ga podijeli sa svima nama. Ugodan dan i lijep pozdrav iz prevruceg Stuttgarta. Drazen Katic 
 

Nema komentara:

Objavi komentar