četvrtak, 10. kolovoza 2017.

CROBRAN SEMINARI / CROBRAN CROATIAN WARRIOR ARTS WORLD WIDE SEMINARS AS FOLLOWS!



1. Samoobrana za žene
Seminar samoobrane za žene je posebno razvijen sustav kako bi se zadovoljile potrebe današnjih modernih žena, djevojaka. Samo za žene razvili smo niz posebnih tehnika, taktika i sustava upravljanja mentalnim sustavima koji mogu sigurno koristiti protiv bilo kakve vrste napada i nasilja. Posebne tehnike za sprječavanje silovanja, posebne tehnike sprječavanja, jedinstvene protunapadne i tehnike napada, jedinstveno oružje i improvizirane tehnike oružja, posebne taktike i jedinstvene načine prepoznavanja i izbjegavanja opasnih situacija. Posebni načini udaraca, povećanje udarne snage i tehnika ulične borbe važne za preživljavanje protiv jačih napadača. Ovisno o vašim potrebama možemo prilagoditi teme seminara i prilagoditi sve prema vašim specifičnim potrebama ako to situacija to zahtijeva.
2. Samoobrana za djecu
Naša djeca, vaša djeca su specijalno blago našega života i naša je sveta obaveza zaštititi ih na svim razinama njihovog života. Jedan od mnogobrojnih načina zaštite vaše djece je podučiti ih Crobran Samoobrani. Jedinstveno prilagođeno potrebama suvremenog djeteta, Crobran Samoobrana je od najveće važnosti za vaše dijete. Na ovom će seminaru vaše dijete naučiti kako učinkovito prepoznati opasnosti, pojedince i skupine koji im žele nanijeti zlo. Naučit će se kako se nositi s nasiljem, kako se nositi s nasiljem djece i kako se ne bi sami postali zlostavljači. Oni će naučiti da im nitko ne smije i ne može nauditi na bilo koji način, oni će naučiti prepoznati i riješiti potencijalne opasne situacije na način da iskoriste prednost svog treninga i zadrže samokontrolu. Naučit će i nositi se sa strahom i napadačima. Naravno, oni će naučiti najučinkovitije načine obrane i bijega u raznim opasnim situacijama. No najvažnije što će dobiti je situacijsku svijest, vještine, tehnike, taktiku, samopouzdanje, samodisciplinu i samokontrolu.
3. Moderna samoobrana osnovni seminar
Kompletan sustav suvremene samoobrane Crobrana mora naravno početi od osnova. Ali, budite vrlo oprezni, ovo osnovno sredstvo je vrlo moćan alat za obranu vaših života. Vaš vlastiti život, život vaših voljenih osoba i također vrijednost vaše imovine, moguće je efikasno zaštiti već i samom osnovama Crobran samoobrane. Taj seminar obuhvaća sve što je potrebno da bi se na vrlo učinkovit način započela škola Crobran Samoobrane i dala vam odgovore na razne vrste napada zlostavljanja Poseban sustav zagrijavanja, tehnike protiv svih napada, taktika, priprema, kondicioniranje, nož i štap, i još mnogo toga.
4. Moderna samoobrana - napredni seminar
Napredni seminar uključuje naprednije tehnike, taktiku i sustave obrane, trening, zagrijavanje, vježbe, nastavne sustave i još mnogo toga koji će vam omogućiti da postanete stručnjak za borbu, ratnik i možda budući instruktor Modernog Crobrana.
5. Moderna samoobrana Instruktor nivo- seminar za buduće instruktore.
Ovaj seminar uči sve što je potrebno da postane instruktor Moderne Crobran Samoobrane. Naravno, da bi se postalo instruktorom Crobran Samoobrane, svaka voljna osoba mora proći Osnovni i Napredni Seminari. Razina instruktora Crobrana započinje s devetom stupnjem i ukupno postoji 7 instruktorskih stupnjeva –od 9. Do 15. i. Svaka od tih razina uključuje nova znanja o modernom Crobranu, uključujući bacanje noževa, luk i strelicu, ljestve, ruke, noge, tlo, iznenadne napade i obrane, pištolje, puške, tehnike tjelohranitelja i taktike, protuterorizam i još mnogo toga.
6. Samoobrana za Policiju
Da biste postali uspješni i policijski službenik, morate znati kako se obraniti na ulici i kako privesti osumnjičene s što manje ozljeđivanja osumnjičenika. To nije lako i to treba konstantno vježbati. Naravno potrebno je uvježbavati i vrhunsku samoobranu protiv svih vrsta napada koje policijski službenik može doživjeti Osnivač Crobrana s 25 godina cjelokupnog iskustva na terenu i 17 godina policijskog rada ima mnogo toga za ponuditi na tom polju. Ovaj seminar obuhvaća samoobranu od udaraca, udaraca, držanja, dodira, noževa, palica, boca, iznenadnih napada, borbe na tlu, posebnih tehnika bacanja hrvanja, tehnika bacanja i privođenja, policijske palice – Tonfa i druge, tehnike spašavanja vlastitog oružja, timske tehnike, tehnike obran od prijetnji nožem, pištoljem, puškom, tehnike pod stresom, anti stres tehnike.
7. Borba palicama
Crobran jedinstveni i vrlo jednostavan i lako učljiv borbeni sustav koji može poboljšati vaše znanje o samoobrani pomoću palica različitih vrsta i veličina kao učinkovito oružje samoobrane. To uključuje tehnike s uobičajenim štapovima od drveta-ratana, metalnim štapovima, cijevi, bejzbol palicama, dugim štapovima, štapovima za šetnju i vrlo kratkim štapovima, kišobranima. Tehnike su jednostavne, brze i brutalno učinkovite. Nema veze s filipinskim ili sličnim sustavima. Crobrana borba palicama je izravna, brza i brutalna sa samo jednim ciljem: Brza pobjeda napadača.
8. Borba nožem
Ovaj seminar obuhvaća borbu noževa na vrlo jedinstven način koji omogućava svima da postanu vrlo vješti u borbi noža i samoobranu pomoću bilo koje vrste noža bez obzira na vrstu noža, oštrice i sl. Obuhvaća fiksne noževe, preklopne noževe, male noževe, velike noževe, srednje noževe, machete i razne načine korištenja tih noževa u borbi i obrani vaših ili drugih života.
9. Pištolj/puška Crobran samoobrana pomoću pištolja i puške (air soft replike)
Ovo nije vojni, policijski stil rukovanja oružjem. Ovo je poseban sustav za rukovanje i uporabu oružja za ne-vojno-policijsko osoblje, za civile koji trebaju imati vlastito vatreno oružje kao sredstvo samoobrane. Ovaj seminar obuhvaća jedinstvene metode obrane pomoću pištolja i pušaka, te osnovne, srednje i napredne metode, scenarij vježbe, tehnike samo-obrane od prijetnji vatrenim oružjem, i taktike s vatrenim oružjem uključujući borbu s pištoljima i puškom kao hladnim oružjem
10. Kondicijsko borbeni trening- borbena kondicija
Posebna borbena kondicija uključuje vrlo jedinstvene kombinacije snage, izdržljivosti, fleksibilnosti, eksplozivne snage i borbenih vježbi. Također uključuje i posebne biotičke treninge - jedinstveni sustav tajnih specijalnih jedinca diljem svijeta. Programi su jednostavni, djelotvorni i korisni. Također uključuje i posebnu obuku vježbanja koja će istodobno obogatiti vašu cjelokupnu kondiciju i vještinu borbe. Ovaj seminar će vas naučiti kako kombinirati tehnike borilačkih vještina i kondicioniranje u istom treningu, kako vježbati brzinu, snagu, izdržljivost vaših tehnika borilačkih vještina i istodobno općenito napredovati. Nevjerojatno snažan sustav kondicioniranja koj vam daje vrhunske rezultate u vrlo kratkom vremenskom razdoblju.
11. Vojni sustav borenja
Poseban seminar koji nudi širok raspon napadačkih tehnika vojnog stila koji će vrlo brzo završiti svaku borbu. Ovaj seminar obuhvaća smrtonosne tehnike, i sve oblike bliske borbe- borbu protiv napada nožem, palicom, borbu nožem, palicama, puškom, pištoljem,borbu kad je vojnik ranjen, vezan, borbu u vodi, blatu, nepovoljnim položajima raznih vrsta, borbu sa svakim dijelom vojne opreme i još mnogo toga. Sve to kako bi vojnici preživjeli na bojišnici i vratili se kući živo i zdravi.
14. Samoobrana za zaštitare
Posebne tehnike borilačkih vještina koje omogućuju svakom zaštitaru, redaru, čuvaru da sa hrabrošću, ponosom i znanjem izvršava svoje dužnosti. Tehnike izbjegavanja borbe, tehnike de-eskalacije sukoba, tehnike privođenja, tehnike vezivanja, tehnike samoobrane od najčešćih napada (oružje i bez napada oružja).
13. Crobran za bodyguarde
Specijalno prilagođene tehnike borilačkih vještina za tjelohranitelje. Specijalne tehnike borilačkih vještina koje će vaše vještine tjelohranitelja staviti na višu razinu. Zaštita klijenta tijekom fizičkog napada, ekstrakcija klijenta od nasilne situacije, zaštita klijenta od naglih fizičkih napadima. Zaštita klijenta - pomoću teleskopske palice, elektro šokera i drugih ne-smrtonosnih alata. Sve tehnike se izvode prema stvarnim scenarijima, ulicama, vozilima, barovima itd.
14. Antiterorizam za civile
Ovo je jedinstveni seminar za sve civilne ljude na svijetu. U samo nekoliko dana intenzivne obuke dobit ćete dovoljno znanja za borbu, borbu i preživljavanje, da budete spremni. Na ovom seminaru vježbate prepoznavanje opasnih situacija i ljudi i postupaka, tehnike smanjenja straha i odbacivanja adrenalnog šoka, protuterorizma i antiterorizma. Ovaj seminar je vaš posljednji način obrane od terorističkih prijetnji. Kad nema više druge i morate se boriti ili poginuti u terorističkoj egzekuciji ovaj seminar nudi rješenje.
15. Kombinirani seminari
Moguće je kombinirati bilo koji od ovih seminara prema vašim potrebama i željama.
SVE SEMINARE VODI:
Osnivač Crobrana Gordan Krajačić, prof. koji se borilačkim vještinama bavi neprekidno od svoje 7 godine života pa do danas.; Magistar kineziologije i sporta, Menadžer Sigurnosti, majstor Tae Kwon Do, Kuk Sool Won i Kuk Sool Do borilačkih vještina, bivši instruktor specijalnih snaga, bivši pripadnik specijalnih snaga, realna ratna iskustva, borba protiv terorizma u Afganistanu, savjetnik za sigurnost na iračkim poljima nafte, vlasnik sigurnosne tvrtke i VIP tjelohranitelj.
i
Instruktor; Leon Krajačić
17 godina neprekidnog treninga borilačkih vještina i treninga pod izravnim nadzorom osnivača Crobrana. Jedan od najboljih najmlađih instruktora borilačkih vještina u svijetu. Realno iskustvo obrane sa ulice, obrane u noćnim barovima (kao redar), iskustvo u podučavanju drugih. Znanje, mudrost, čvrsti karakter i dobrota to je Leon. PRO MMA borac. Sa samo 14 godina, uspješno je počeo voditi vlastiti borilački klub.
Kontaktirajte nas u bilo koje vrijeme:
Crobran hrvatska ratnička umjetnost
www.crobran.hr
info@crobran.hr
Gordan Krajačić, prof. osnivač
+385992785170
................................................................................................................................................................
CROBRAN CROATIAN WARRIOR ARTS WORLD WIDE SEMINARS AS FOLLOWS:


1. Women Self Defense

Women Self Defense Seminar is specially developed to address the needs of today modern women’s, girls and ladies. Just for ladies we developed series of special techniques, tactics and Mental Power Management System that they can safely use against any type of attack and violence. Special anti-rape techniques, special anti-mugging techniques, unique counter attacks and attack techniques, unique small weapons and improvised weapons techniques, special tactics and unique ways of spotting and avoiding danger situations. Special ways of striking, enhancing striking power and street fighting techniques important for survival against stronger attackers. In dependence of group organizing seminar we can adapt seminar themes and tailor everything according your specific needs if situation requires so.

2. Children Self Defense

Our children, your children are the most special precious treasure of our lives and it is our sacred duty to protect them in all level of their existence. One of the many ways to protect your children’s is to teach them Crobran Self Defense. Unique tailored by the needs of modern child, Crobran Children Self Defense is of utmost importance for your child. In this seminar your child will learn how to efficiently recognize treats, danger, individuals and groups who want them harm, they will learn how to deal with bullying, how to deal with children violence and how to not become bully themselves. They will learn that no one can do them harm in any way, they will learn to recognize and deal with subtitle horrible ways of taking advantage, control and installing fear upon them for them to become victim of various kind of predators. Off course, they will learn most efficient ways of defense and escape in various danger situations, but more important they will gain situational awareness, skills, techniques, tactics, self-confidence, self-discipline and self-control.

3.Modern Self Defense Basic 

Complete system of Modern Crobran Self Defense of course must start with basics. But be advised, this basic are very powerful tool for defending your lives, lives of layout loved ones and your property. Tis seminar encompass all that is needed to start a school of Crobran Self Defense in very efficient manner. Special warm up system, techniques against all attacks, tactics, preparation, conditioning, knife and stick fighting, and more.


4. Modern Self Defense Advanced

Advanced seminar include more advanced techniques, tactics and systems of defense, training, warm up, drills, teaching systems, and more, that will enable you to become proficient fighter, warrior and maybe future instructor of Modern Crobran.

5. Modern Self Defense Instructor

This seminar teaches all that is needed to become an Instructor of Moden Crobran Self Defense. Of course in order to do that any willing individual has to have passed Basic and Advanced Seminars. Instructor Level of Crobran is starting with 9th grade and there are 6 more instructor levels in total from 9th to 15t. Every one of this levels include lots of knew knowledge of Modern Crobran including knife throwing, bow and arrow, crossbow, hand gun, rifles-semi and auto, bodyguard techniques and tactics, anti-terrorism and more.

6. Police Self Defense

In order to be a successful and Law Abiding Police Officer, you must know how to defend yourself at the streets and how to apprehend suspects with les damage possible toward those suspects and off course to tune up your defense skills against all kind of attack and sneaky street tactics and techniques. Crobran Founder with 25 years of total experience of field work and 17 years of police work has much to offer in this field. This seminar covers, self-defense from punches, kicks, holds, grabs, knives, club, stick, bottles, attacks, grappling, ground fighting, special wrestling throwing techniques, apprehend and escort techniques, police baton, tonfa and cuffing techniques, team apprehending techniques, side arm retention techniques, against gun and rifle threats techniques that works, and by your country laws special tailored techniques.

7. Crobran Stick Fighting

Crobran special unique and very simple and easy to learn stick fighting system that can enhance your knowledge of self-defense using sticks of different kinds and sizes as efficient self-defense weapons. It include techniques with normal wooden-rattan sticks, metal sticks, pipes, baseball bats, long sticks, walking sticks and very short sticks. Techniques are simple, fast and brutally efficient. No connections to Filipino or similar systems. Crobran stick fighting is direct, fast and brutal with only one aim: Fast destruction of attacker.



8. Crobran Knife Fighting

This seminar covers knife fighting in one very unique way that allows everyone to become very skillful in knife fighting, and self-defense using any kind of blade without preferences. It covers fixed blade, folders, small knives, big knives, middle knives, machetes and various ways of using those knives to fight and defend your or other lives.

9. Crobran Gun/Rife Self Defense Shooting

This is not military, police style of using weapons. This is special system f weapons handling and usage for non-military-police personal, for civilians who have need to own and have firearms as a means of self-defense. This seminar covers unique Crobran Self Defense Shooting from handguns and rifles and basic, intermediate and advanced methods, scenario based trainings and drills, live fire drills and assignments, self-defense techniques and tactics with fire arms including fighting with handguns and rifles as a cold arms. It is self-defense shooting inside out.

10. Crobran Special Conditioning

Special Conditioning includes very special unique combinations of strength, endurance, flexibility, explosive power and fighting exercises. It also includes a Special Biotical Training very rare and unique system of secret Special Forces units across the world. Programs are simple, effective and useful. It also includes Special Drill Training that will at the same time enlace your overall conditioning and fighting skills. This seminar will teach you how to combine Martial Arts techniques and conditioning in the same training, how to practice speed, power, endurance of your Martial Arts techniques and in the same time general conditioning. Incredible powerful system of conditioning which get results in very, very short time.

11. Military Offense/Defense System

Special seminar that offers wide range of offensive military style techniques that will end any fight very fast. This seminar cover lethal techniques, fighting under fire, wounded warrior fighting, fighting with every bit of military equipment and more. This is all about surviving the battlefield and come home happy and smiling.


14. Crobran Security Guard Seminar

Special Martial Arts techniques that enable every security guard, guard, doorman personnel to obtain their duties with courage, pride and knowledge. Techniques of avoidance of fighting, techniques of de-escalation of conflict, techniques of subduing opponents and attackers, techniques of self defense against most common attacks (weapon and no weapon attacks)

13. Crobran Bodyguard seminars

Specially tailored Martial Arts techniques for bodyguards. Special Martial Arts techniques that will put your bodyguard skills up for a much higher level. Client protection during physical attack, client extraction form violent situation, client protection against sudden physical attacks. Client protection – extraction using telescopic baton, electro shocker and other non lethal tools. All techniques performed in reality based scenarios, streets, vehicles, bars..etc.

14. Antiterrorism Seminar for civilians. 

This is unique seminar for all civilian people of the world. In just few days of intense training you will get enough knowledge to fight back, to fight and survive, to be prepared. In this seminar you will practice recognition of dangerous situations and persons and actions on, techniques of fear reduction and adrenal shock dismissing, deadly techniques of antiterrorism fighting with bare hands and weapons, special antiterrorism mind set needed to survive. This seminar is your last line of defense against terrorist threats.

15. Combination Seminars

It is possible to combine any off these seminars according your needs and wishes.

16. CORPORATE SEMINARS

If you look for a great seminar or team building activity and event for yopur company teams, CROBRAN offer all of above variety of seminars and tailor made  seminars for higly motivated staff of your companies. Our corporate seminars can be organized at your facilities. Ask for special corporate seminar brochure.




ALL SEMINARS ARE CONDUCTED BY

Crobran Founder Gordan Krajacic, prof. Non-stop Martial Arts from his age of 7; MS in Sport Science, Security Manger, Master of Tae Kwon Do, Kuk Sool Won and Kuk Sool Do Martial Arts, Former Instructor of Special Forces, Ex Member of Special Forces, Real war experience, Fighter against terrorism in Afghanistan, Security Advisor in Iraqi oil fields, security Company Owner and VIP top level bodyguard.

AND:
Instructor;  Leon Krajacic,17 years of non-stop Martial Arts studies and training under direct supervision of the Founder of Crobran. One of the best youngest Martial Arts Instructors in the World. Real street defense experience, bouncer experience, teaching experience.
Knowledge, wisdom, firm character and goodness this is Leon. PRO MMA fighter. With only 14 years of age, successfully started to run family owned Martial Arts Club.

Contact us any time:
Crobran Croatian Warrior Arts
www.crobran.hr
info@crobran.hr
Gordan Krajacic, prof. founder
+385992785170


Nema komentara:

Objavi komentar