četvrtak, 31. kolovoza 2017.

Marko ne staje: Sada je tiskao majice s natpisom 'HDZ lopovi' + KOMENTAR!

Gornja slikai citirani tekst preuzeti su sa online portala "24sata.hr", 30.08.2017

https://www.24sata.hr/news/marko-ne-staje-sada-je-tiskao-majice-s-natpisom-hdz-lopovi-537989

"Nakon što sam dobio prijavu od policije zbog uzvika 'HDZ lopovi, lopine' sada iščekujući poziv sa suda s majicom na sebi šutim, a govorim isto i istinu, priča Marko Starčić (18) iz Poreča koji je prošlog tjedna u popodnevnim satima prema premijeru Andreju Plenkoviću i ljudima oko njega dok su izlazili iz zgrade porečke općine uzviknuo „HDZ lopovi, lopine“ pa je ekspresno „zaradio“ prekršajnu prijavu za remećenje javnog reda i mira.

'Majice poklanjam i poklanjat ću ih svima koji žele'

Dok čeka pojavljivanje na Porečkom prekršajnom sudu Marko je dao tiskati majice s istim sadržajem zbog kojeg je i prijavljen.

 Majice s natpisom 'HDZ lopovi, lopine' poklanjam i poklanjati ću ih svima koji žele. Danas sam poštom poslao pet komada u Sabor. Već sam ih podosta podijelio. Sve dobrovoljne priloge od majica ću sredinom listopada pokloniti jednoj potrebitoj obitelji ili nekoj humanitarnoj udruzi. Ljudi su oduševljeni majicom. Za sada nije bilo negativnih reakcija osim pokojeg na društvenim mrežama. Ima onih koji prilaze i žele se fotografirati sa mnom. Nisam očekivao ovakvu reakciju javnosti nakon što se pročulo da me policija prijavila zbog tog mojeg spontanog uzvika prema premijeru. Sada šutim, a iste riječi se nezaustavljivo i dalje šire dok samo sjedim ili hodam – priča Marko dodavši kako smatra da majicom ne želi nikoga provocirati i da majica nije provokacija već majica istine."

 KOMENTAR:

 Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI od svibnja ove godine upucuje na zloupotrebu duznosti i ovlasti premijera Plenkovica i Hrvatske Vlade.


Kao sto sam vec gornji clanak vise puta i komentirao, mladic nije zaradio prekrsajnu prijavu. Ona je bila suvisna. Policijski sluzbenik u slucaju remecenja javnog reda i mira prvo opominje osobu, a ako se remecene javnog reda i mira nastavi tad pise prekrsajnu prijavu sudcu za prekrsaje ili privodi osobu ako je to neophodno.
Premijer Plenkovic ili pokazuje "celicnu saku" ili je postao toliko nesiguran da na svaku sitnicu reagira pretjeranim mjerama. Interesantno je da "kada je zaista i potrebno" u potpunosti izostaje reakcija premijera i ministra policije.
Zloupotreba zakona, krsenje Hrvatskog Ustava te zloupotreba polozajaje kaznjivo djelo u Republici Hrvatskoj. Premijer Plenkovic  mora postivati zakon kao i svako drugi od nas. 

U Hrvatsko Ustavu pise:


Članak 14.

(2) Svi su pred zakonom jednaki.

Medjutim ili Hrvatski Ustav premijera Plenkovica ne zanima ili ga namjerno krsi. Logicno objasnjenje ne postoji. Ustavni sud je morao vec odavno reagirati, medjutim taj sud ne obavlja svoje zadatkeza koje ga Hrvatski narod placa.

Premijer Plenkovic je pokazao slabost ili "namjeru" u slijedeca tri slucaja u mjesecu Kolovozu, gdje nije zastupao interese Hrvatskog naroda, kao sto slijedi:

Prijava trzisnoj inspekciji ministarstva gospodarstva:

Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:
Članak 46.
Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.

Vise o prijedlogu za ostavku pod:


Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:



Drugo pismo:


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.

Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara i Hrvatice od silovanja.

S obzirom na gore tri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI daje potporu parlamentarnoj opoziciji za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu i cijelokupnoj Hrvatskoj Vladi"!

Pokretanje pitanja povjerenja nam jamci Ustav Republike Hrvatske!


Članak 116.
(1) Na prijedlog najmanje jedne petine zastupnika u Hrvatskom saboru može se pokrenuti pitanje povjerenja predsjedniku Vlade, pojedinomu njezinom članu ili Vladi u cjelini.



 SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

Nema komentara:

Objavi komentar