srijeda, 9. kolovoza 2017.

Plenković laže! Porez na nekretnine ide dalje! I zakon o koncesijama je bio odgođen! + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "flash.hr", 09.08.2017

https://flash.hr/2017/08/plenkovic-laze-porez-na-nekretnine-ide-dalje-zakon-o-koncesijama-je-bio-odgoden/

"Jučer smo dokazali da možemo mijenjati stvari na bolje ako se svi udružimo i izvršmo pritisak na Vladu. Drago mi je da sam i ja kroz Flash.hr uspio doprinjeti odgodi poreza na nekretnine. Sad treba izvršiti još veći pritisak i zahtjevati zabranu uvođenja takvog poreza.

Plenković  nije odgodio uvođenje poreza na nekretnine, nego je samo najavio mogućnost odgode. Sjetite se samo kako je Vlada odgodila zakon o koncesijama nakon velikih prosvjeda. Čim se bura stišala, zakon je prošao u Saboru.

Bez referenduma o porezu na nekretnine i prijevremenih izbora, nećemo imati nikakve šanse protiv ove kriminalne Vlade.
SDP je htio uvesti porez na nekretnine dok su bili na vlasti, a HDZ ih je napadao i bio protiv poreza. Sad kad je HDZ na vlasti, oni žele uvesti taj porez, a SDP ih napada i bori se protiv poreza kojeg su nedavno htjeli uvesti. Sve je to jedna velika predstava za javnost. HDZ i SDP su ista stranka, točnije ”ISTO SRANJE, DRUGO PAKOVANJE”."

KOMENTAR:

Izjava premijera Plenkovica jucer na vecrnjem dnevniku HTR-a o "odgodi poreza na nekretnine" je samo TROJANSKI KONJ kojim se zeli utisati masa, a tada kad bude ponovo "pogodan trenutak" izvrsiti oporezivanje gradjana Domovinske Hrvatske tim porezom.

Jucer i danas sam detaljno proucavao Hrvatski Ustav te ustanovio da je porez na nekretnine u najmanje tri tocke ustava "Protuustavan".

Ne samo da je protuustavan, vec je i nesocijalan i neljudski.

Ministar Maric koji je do zadnje sekunde inzistirao na provodjenju poreza na nekretnine je ucinio veliku gresku. Tim  porezom se ne moze krpati "Vreca bez dna"!

Porezi nisu namjenjeni da se narod pljacka, vec da se osigura  funkcioniranje drzavne uprave i drzavnih institucija: policije, vojske, vatrogasaca, ucitelja, doktorai medicinskih sestri itd.

Gospodin Maric je presao crvenu liniju i s obzirom na to, sam mu danas osobno poslao mail sa PRIJEDLOGOM - Ostavka ministra financija dr.sc. Zdravka Marica.

Cijeli tekst mog PRIJEDLOGA mozete pogledati na slijedecem linku:



Ono sto je u ovom trenutku najvaznije je na brzinu skupit dovoljan broj potpisa, raspisati referendum i ponistiti taj stetan "antihrvatski" i antisocijalni zakon.


 SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Nezavisne liste ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Nezavisne liste "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:


Nema komentara:

Objavi komentar