utorak, 1. kolovoza 2017.

Splitski HDZ-ovac pokušao objasniti svoj sumanuti Facebook komentar: 'Ovo graniči sa zonom sumraka!'

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "vijesti.rtl.hr", 01.08.2017

http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/hrvatska/2705193/splitski-hdz-ovac-pokusao-objasniti-svoj-sumanuti-facebook-komentar-ovo-granici-sa-zonom-sumraka/

"U utorak poslijepodne Marušić se malo sabrao i napisao Facebook status u kojem objašnjava svoj čin


Hrvoje Marušić  
otvorene prijetnje smrću Istaknuti HDZ-ovac poziva na strijeljanje aktivista za ljudska prava: 'Stoko yugokomunistička!'
 
"Stoko yugokomunistička, treba vas sudit i streljat!", napisao je Marušić.
U utorak poslijepodne Marušić se malo sabrao i napisao Facebook status u kojem objašnjava svoj čin. Priznaje da njegov komentar nije primjeren javnoj komunikaciji, no kaže da je bio isprovociran nepravdom i relativizacijom krivnje.

Poručuje da i sada stoji iza tvrdnje da je kampanja Inicijative mladih čin veleizdaje.

"Nisam pozvao ni na kakav linč aktivista, već sam rekao da im treba suditi za veleizdaju. Isto tako sam rekao da za veleizdaju postoji smrtna kazna, bar u nekim državama. Naravno, postoje i druge kazne ako im se krivnja dokaže", neuvjerljivo se pokušava izvući Marušić ponavljajući da nije pozivao na linč ili ubojstva."






 SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Nezavisna liste ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM nezavisne liste "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:


Nema komentara:

Objavi komentar