četvrtak, 3. kolovoza 2017.

Kći Ivice Todorića na ruci nosi zlatni rolex od 282.750 kuna!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su saonline portala "24sata.hr", 02.08.2017

https://www.24sata.hr/news/kci-ivice-todorica-na-ruci-nosi-zlatni-rolex-od-282-750-kuna-534400

"Iva, prelijepa si. Koja zavidna linija, smršavjela si? Zračiš ljepotom i imaš najljepši osmijeh. Teškoće donose ljepotu.
To su samo neki od komentara koje su prijatelji Ive Balent, kćeri Ivice Todorića, napisali na njezinu Facebook profilu na kojem je ona u utorak objavila svoju najnoviju fotografiju.

Iako su njezini pratitelji uglavnom na fotografiji primjećivali Ivinu liniju, osmijeh, haljinu s cvjetnim uzorkom i preplanulu put, nitko nije komentirao nakit koji nosi oko vrata, kao ni zlatni Rolex koji sjaji na njezinoj lijevoj ruci pri dnu fotografije. Ima se, može se, reklo bi se u narodu. Iva se na komentare nije osvrtala niti ih komentirala ili ‘lajkala’.

O kakvom je pak satu riječ upitali smo stručnjake urarske radionice Pere Mamića iz Zagreba.

- Prema svemu sudeći, riječ je o primjerku zlatnog Rolex sata serije iz 2011. godine. Bez referentnog broja koji je otisnut na svakom pojedinačnom Rolexu teško se može reći o kakvom je točno satu riječ, no ako pretpostavimo da se radi o originalu, veličine 31, koji je u potpunosti izrađen od zlata, dakle ima zlatni remen, i deset dijamanata umjesto brojki, cijena bi mu okvirno bila oko 37.700 eura (oko 282.750 kuna - rekli su nam u radionici.

Inače, Rolex satovi pripadaju vodećem brendu švicarske urarske industrije. Svjetski su poznati zbog svoje kvalitete i certificirani su kao superlativni kronometri za svoju preciznost i pouzdanost. U potpunosti su napravljeni u Švicarskoj te sastavljeni ručno. Simbol su izvrsnosti, elegancije i prestiža.

Uživa li obitelj Todorić i danas prestiž u Hrvatskoj, teško je reći. Naime, nakon kraha koji su doživjeli u Agrokoru ‘šuška’ se da djeca Ivice Todorića aktivno i ozbiljno razmišljaju o napuštanju domovine i preseljenju u inozemstvo. Naime, Ante Todorić, stariji Todorićev sin, kako saznajemo iz dva izvora bliska toj obitelji, planira otići u Austriju. Izgleda da je već unajmio kuću u blizini Beča,
 a sa suprugom Martinom je, kako saznajemo, obavio i druge radnje koje su nužne da bi isplanirali i uredili novi obiteljski život u drugoj državi.

- On odlazi jer kaže da ovdje nema posla. Bavit će se nekretninama - kaže nam obiteljski prijatelj dodavši da stan ipak nije dolazio u obzir jer im je premali, pa će živjeti u kući. Obitelj je navikla živjeti u dvorcu, pa im je potrebno prostora i za slobodne aktivnosti djece. Izgleda da Ante nije jedni koji se seli. Prema našim informacijama, o odlasku u inozemstvo razmišlja i Iva Balent. No konačnu odluku još nije donijela. Ipak, na svom Facebook profilu u utorak je objavila pjesmu ‘Time Of My Life’, iz legendarnog filma ‘Prljavi ples’. Je li ovo uistinu ‘vrijeme njezina života’ tek preostaje saznati...

‘Now i’ve had the time of my life...'

Nakon što je na svom Facebook profilu objavila fotografiju na kojoj nosi haljinu cvjetnog uzorka prijatelji Ive Balent počeli su joj ostavljati poruke da izgleda sjajno, da je melem za oči, da zrači ljepotom i ima najljepši osmijeh...

Ipak jedan joj je prijatelj napisao da teškoće nose ljepotu, aludirajući pritom da je kilograme izgubila uslijed poslovnih teškoća i problema u Agrokoru. Poruke nije komentirala, ali objavila je ubrzo nakon toga legendarnu pjesmu ‘Time Of My Life’ iz filma ‘Prljavi ples’..." 



 SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Nezavisne liste ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Nezavisne liste "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

Nema komentara:

Objavi komentar