četvrtak, 3. kolovoza 2017.

NOVINARSKA TURNEJA: „Znate li priču o Gavriloviću?" - Iva Anzulović u Stuttgartu!




Poštovane Hrvatice i Hrvati,

Cijenjeni pripadnici Nacionalnih zajednica Iseljene Domovine,


Pozivam Vas na (predavanje) NOVINARSKU TURNEJU, koja nosi naziv: "Znate li priču o Gavriloviću" slobodne novinarke gospođe Ive Anzulović iz Zagreba koje će se održati u petak 22. rujna 2017. godine sa početkom u 19.00 sati u Bürgerhaus (Bürgerzentrum) Stuttgart-West, Bebelstraße 22, 70193 Stuttgart, II Kat, Otto Herbert Hajek Saal.

(U-Bahn: U9 i U2 ili bus Schwab-Bebelstraße stanica, sa automobilom – postoji garaža u prizemlju zgrade).

Zgrada "Bürgerhaus“ je bez barijera tako da osobe u invalidskim kolicima imaju jednostavan pristup.

U svojoj priči uz power-point prezentaciju gospođa Anzulović nas vodi od momenta osnivanja tvrtke Gavrilović, do privatizacije u 90. godinama pa sve do prvog suđenja za ratno profiterstvo u Domovini Hrvatskoj 2017. godine. Ovu interesantnu priču sam poslušao u travnju ove godine u Dugoj Resi te pozvao gospođu Anzulović u Stuttgart. Ona je poziv prihvatila.


Za predavanje ne naplaćujemo ulaznice. Međutim molimo za "malu donaciju" koja će biti uplaćena na devizni račun gospođe Anzulović u svrhu borbe za "Hrvatsku istinu"!

Skup je organizirala udruga: Zauvijek Vjerni Domovini e.V.



PROGRAM:

19.00 – 19.30 Dolazak na skup

19.30 – 19.35 Kratki uvod i predstavljanje

19.35 – 20.20 „Predavanje-Power point prezentacija“ – Iva Anzulović

20.20 – 20.45 "Pitanje-odgovor runda" – Iva Anzulović

20.45 – 20.50 Završna riječ organizatora

20.50 – 22.00 Neformalno druženje uz čašu vina ili čašu vode. Neformalni razgovori sa referenticom gospođom Anzulović, međusobno upoznavanje i druženje posjetioca predavanja...

22.00 Završetak skupa



Poštovani prijatelji,

Kao i zadnji puta tako i sada udruga Zauvijek Vjerni Domovini e.V. je organizirala i većim dijelom financirala ovaj skup iz vlastitih sredstava, to konkretno znači:
- Kaucija za salu 500 €
- Kaucija za ključeve 50 €
- Osiguranje skupa (Veranstaltungshauptpflicht Versicherung) 101,15
- Ukupno za održavanje skupa moramo uplatiti 651,15 €

Pošto na svakom našem skupu ima za popiti i pojest, a mi nikada ne naplaćujemo niti ulaz niti hranu i piće, za to nam je potrebna pomoć u vidu donacije.

Molimo sve Hrvatske tvrtke i pojedince u Metropoli Stuttgart ako imaju koji euro viška da ga doniraju za hranu i piće na našem skupu!

Donacije iznose:

1) Tvrtke, Obrti, Koncerni, Profitne naklade i udruge: 30- 50 €
2) Pojedinci: 5 - 20 €

Svatko ko bude donirao novac za hranu i piće za ovaj skup dobiti će od mene osobno potvrdu o donaciji koju može priložiti kod obračuna godišnjeg poreza.

Pored toga kao što je i zadnji puta bilo (u skladu sa njemačkim zakonom) svi donatori će biti upisani na veliki plakat (1,0 x 0,70 m), a taj plakat će biti obješen na zid u sali.

Za donacije mi se možete obratiti osobno preko mail-boxa u facebook-u ili me jednostavno nazvati, najbolje rano ujutro oko 08.00 sati na mobitel 0049 176 782 435 27. Donacije se mogu uplatiti ili sada ili direktno na skupu. Ako ih uplatite na skupu, upisat cemo vas na plakat sponzora i izdat vam potvrdu za Finanzamt. Hvala! Slike prikazuju kopije uplatnica sa posljednjeg skupa.


Također ovaj broj mobitela je otvoren za sva druga pitanja oko organizacije skupa. I na kraju još jedna molba.

Mi ćemo napraviti nekoliko plakata (A3) za skup. Ako imate vlastiti ured, tvrtku ili obrt i želite plakat naljepiti na vanjsko staklo (da se vidi sa ceste) obratite mi se na gornji broj mobitela.


Lijep pozdrav i do skorog viđenja
Zauvijek Vjerni Domovini e.V.

Dražen Katić




DODATNI LINKOVI O GOSPODJI AZINOVIC:












Nema komentara:

Objavi komentar