Mittwoch, 16. August 2017

PRIJEDLOG: Izjava za Hrvatsku javnost ministra dr.sc. Bozinovica


MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA RH
Ulica grada Vukovara 33
10 000 Zagreb

Kabinet Ministra
gospodin Ivan Mestrovic

Ministar unutarnjih poslova RH
dr.sc. Davor BozinovicPolitički pokret
ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI

Glavni Odbor
Hrvatsko Iseljeništvo
Stuttgart - Njemačka
mr.sc. Dražen Katić,dipl.ing
PRIJEDLOG: Izjava za Hrvatsku javnost ministra dr.sc. 

BozinovicaPoštovana gospodine Mestrovic,
pošto dr.sc. Bozinović na službenim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova nema službene e-mail adrese molim Vas da mu kao zaposlenik kabineta ministra moje pismo dalje proslijedite e-mailom ili ga jednostavno isprintajte i stavite na njegov radni stol. Hvala.Poštovani dr.sc. Bozinovic,

Ustav Republike Hrvatske, "Narodne novine" broj 85 od 09.07.2017 mi u odjeljku

III) ZAŠTITA LJUDSKIH PRAVA I TEMELJNIH SLOBODA
2. OSOBNE I POLITIČKE SLOBODE I PRAVA
Čl. 46 Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim organima i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor

garantira pravo na podnošenje ovog PRIJEDLOGA, te pravo da mi pismeno odgovorite na moj prijedlog! Pozivam se na Čl. 46 Ustava Republike Hrvatske, gore navedenog odjeljka te Vam predlažem da odmah date izjavu za javnost u vezi "Pokusaja silovanja afganistanskog uzivaoca azila u Republici Hrvatskoj u nedjelju u Dugavama u Novom Zagrebu nad 40-godisnjom zaposlenicom gradske sluzbe.OBRAZLOŽENJE


Želim Vam se predstaviti. Zovem se Dražen Katić. Rođen sam u Republici Hrvatskoj, zadnjih 18 godina živim u Hrvatskom iseljeništvu, grad Stuttgart, Savezna Republika Njemačka.

Kao mlad čovijek 1991. godine prekinuo sam studiranje na fakultetu i dobrovoljno se prijavio u Hrvatsku oružanu postrojbu na dugoreškoj bojišnici. Nisam učinio ništa neobičajeno. To su učinili i svi moji prijatelji iz djetinjstva.

Najveći dio ratišta sam proveo u predgrađu Karlovca na Turnju. Za mene je to bio pakao. Ja Turanj nazivam drugim Vukovarom. Mnogi bojovnici iz moje postrojbe danas nisu živi. Naša Domovina Hrvatska se po meni temelji na palim Hrvatskim bojovnicima. Hvala im za Domovinu.


Proučio sam Vaš životopis na službenoj stranici Ministarstva unutarnjih poslova i nigdje nisam pronašao rečenicu koja govori o Vašem sudjelovanju u Domovinskom ratu. Molio bih Vas da mi pismeno odgovorite na to pitanje. Takodjer Vas molim da meni i Hrvatskoj javnosti odgovorite koje ste duznosti obavljali do 1990. godine. U Vašem životopisu to nije vidljivo. On starta sa 1990. godinom i prestaje 2017. godine. Hvala.

Na Turnju sam ostao do 1993. godine kada sam se "skinuo iz vojske" te se zaposlio u Ministarstvu unitarnjih poslova u Zagrebu kao policajac pozornik. Završio sam studije uz rad, postao visoki policijski časnik sa zvanjem "viši nadzornik". Nakon 3 godine rada u časničkom zvanju, točnije 1999. godine dajem otkaz pismenim putem u Ministarstvu Unutarnjih te odlazim u Saveznu Republiku Njemačku. Moje predstavljanje ovdje završava.


Poštovani dr.sc. Bozinovic,

predlažem Vam da odmah date izjavu za javnost u vezi "Pokusaja silovanja afganistanskog uzivaoca azila u Republici Hrvatskoj u nedjelju u Dugavama u Novom Zagrebu nad 40-godisnjom zaposlenicom gradske sluzbe. 24 sata nakon izvrsenog kaznenog djela Hrvatska javnost bi zeljela cuti Vase objasnjenje. Oprostite sto dalje pisem bez kvacica. Kompijutor na kom se upravo nalazim nemoze instalirati Hrvatsko pismo.

Pozivam se na tekst koji je objavljen u portalu "istinomprotivlazi.com", 16.08.2017 pod slijedecim linkom:


Moje vidjenje kaznenog djela uzivaoca azila u Domovini Hrvatskoj je kako slijedi:

Kao bivsi visoki policijski casnik polozio sam drzavni ispit na "Kazneom zakonu Republike Hrvatske".

Iako je proslo od polaganja mog drzavnog ispita u MUP-e vise od 20 godina mnogih stvari iz kaznenog zakona se jos sijecam.

Clanak-Citat:

"….Svjedoci tvrde da je mladić ženi prijetio skalpelom i nad njom bludničio. Davio ju je rukama, vukao za kosu, šamarao ju i prijetio joj nožem nakon provale u stan...."

Koliko je kaznenih djela pocinio afganistanski uzivaoc azila u gornjem opisu?

1. Prijetnja skalpelom - moze se definirati kao pokusaj ubojstva. Ne zna se kako bi nocioc azila reagirao da je doslo do zestoke borbe izmedju zrtve i njega. Mozda bi pocinio kazneo djelo ubojstva.

2. Bludnicenje
Za bludnicene na javnom mjestu se u moje vrijeme pisala prekrsajna prijava. Medjutim ovdje se radi o bludnicenju nad drugom osobom sa ciljem silovanja te osobe. Samim time radi se o kaznenom djelu - pokusaj silovanja.

3. Citat: „Davio ju je rukama, vukao za kosu, šamarao ju...“

Ovaj opis svjedoka jasno govori da se radi o kaznenom djelu pokusaja ubojstva.

4. Provala u stan

Radi se o teskom kaznenom djelu provale jer je pocinioc morao savladati prepreku da bi usao u stan.

Afganistanski nosioc azila grubo je povredio Ustav Republike Hrvatske pod slijedecim tockama:

Članak 21.
(1) Svako ljudsko biće ima pravo na život.

Članak 23.
(1) Nitko ne smije biti podvrgnut bilo kakvu obliku zlostavljanja ili, bez svoje privole, liječničkim ili znanstvenim pokusima.
Članak 33.
(1) Strani državljanin i osobe bez državljanstva mogu dobiti utočište u Republici Hrvatskoj, osim ako su progonjeni za nepolitičke zločine i djelatnosti oprečne temeljnim načelima međunarodnog prava.

Da li je pocinioc kaznenog djela iz Afganistana dobio azil u Republici Hrvatskoj na osnovu politickog progona? Dali je to dokazano?

Članak 34.
(1) Dom je nepovrediv.

Postovani dr.sc. Bozinovic,

Ja zivim u Saveznoj Republici Njemackoj i pratim od dolaska prvih „Izbjeglih“ u zemlju slijed situacija u dnevnim novostima i elektronickim medijima.

Ono sto se dogodilo u Kölnu bilaje samo uvertira. Slijedili su mnogobrojni napadi na zenske osobe i silovanja u Saveznoj Republici Njemackoj.

Mediji su i dan danas to rade svom silom pokusali zataskati takve dogadjaje. Kada napisu informaciju umanje njeno djelovanje. Napisu sitnim slovima u par redova, jedva da se vidi. Drzavna televizija uopcene spominje ta kaznena djela.

Medjutim na radiju se moze puno toga cuti kao i preko interneta. Nakon vala silovanja koja su se dogodila u Savezoj Republici Njemackoj od strane uzivaoca azila slijedio je teroristicki val u kome su mnogobrojni gradjani Njemacke izgubili svoje zivote.

Ako Njemacka drzava presucuje sva ta silovanja, nemojte i Vi to ciniti. Mi izbjegle nismo“pozvali u Domovinu“. Nama su izbjegli nametuti kvotama koje je donijela Europska komisija.

Za razliku od Poljske Domovina Hrvatskaje je primila vecinom izbjegle koji nisu krscani vec se pozivaju na islam. Politicki islam donosi terorizam i silovanje. To nije religija, vec brutalni dzihad koji se vodi protiv nevjernika „krscana“. Moji prijatelji su muslimani. Medjutim politicki Islam koji je uveo ISIL nema sa religijom Islama nista zajednickog.

Gospodine dr.sc. Bozinovic,

Vasom izjavom za javnost mozete sprijecit ili bar pokusati sprijeciti politicki dzihad u Domovini Hrvatskoj. Mi smo izbjeglima dali krov nad glavom i nahranili ih. Kao ministar Hrvatske policije nemojte dopustiti da uzivaoci azila u Domovini kazneno zloupotrebljavaju nase krscansko gostoprinstvo i zastitu.

Molim pismeni odgovor na E-mail: drazen.katic@web.de

Tekst ovog pisma se nalazi i kao privitak u pdf formatu.U Stuttgartu, 16.08.2017


Domovinski pozdrav iz Stuttgarta uz

ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI
Dražen Katić


P.S. Molim da mi se nakon ovog pisma ministru Bozinovicu ponovo ne "hakira" moja e-mail adresa jer ju je cijelu i sa svim funkcijama nemoguce blokirati. Server Web.de se nalazi u Saveznoj Republici Njemackoj.

Nakon proslog pisma ministru Dr.sc. Maricu, bila mi je dva dana hakirana privatna mail adresa, tocnije funkcije odgovorana na dobiveni e-mail i slanje e-maila. E-mailove sam mogao i dalje primati.

Nakon moje intervencije kod Web.de sve je ubrzo rijeseno. Takve stvari ne sluze nikome na cast. SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Nezavisne liste ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Nezavisne liste "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen