utorak, 29. kolovoza 2017.

Desno krilo HDZ-a potpomognuto braniteljima pokreće udar na Plenkovića! + KOMENTAR!

Gornja slikai citirani tekst preuzeti su sa online portala "dnevno.hr", 29.08.2017

http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/nacional-desno-krilo-hdz-a-potpomognuto-braniteljima-pokrece-udar-na-plenkovica-1056053/

"Sumnjaju da su s tom operacijom povezani i neki visoki dužnosnici HDZ-a

Vodstvo HDZ-a sumnja da je desno krilo te stranke potpomognuto dijelom braniteljske populacije započelo operaciju s krajnjim ciljem destabilizacije i rušenja prvo Vlade, a potom Andreja Plenkovića s vrha te stranke.

Sumnjaju da su s tom operacijom povezani i neki visoki dužnosnici HDZ-a. To je Nacionalu potvrdio visoki politički izvor blizak Andreju Plenkoviću.
I dok HDZ-ovi partneri iz HNS-a i treći dan zaredom ponavljaju da imaju dogovor s premijerom Plenkovićem o “žurnom” uklanjanju HOS-ove ploče iz Jasenovca, premijer je zasad suzdržan u izjavama, piše Nacional"

KOMENTAR:

Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI od svibnja ove godine upucuje na zloupotrebu duznosti i ovlasti premijera Plenkovica.

Pisao sam pismo Ministarstvu gospodarstva u vezi zlouporabe zakona od stranog koncerna "Kaufland k.g." u Domovini Hrvatskoj, a inspekcijske sluzbe do danas nista protiv Kauflanda nisu poduzele, a nisu ni odgovorile na moje pismo.
Prijava trzisnoj inspekciji ministarstva gospodarstva:


Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:
Članak 46.
Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.

Vise o prijedlogu za ostavku pod:


Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da da televizijsku izjavu za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.
Prvo pismo:


Drugo pismo:


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu od pozara i zene u Hrvatskoj od silovanja.
S obzirom na te tri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI daje potporu dijelu HDZ-a i Hrvatskim braniteljima za smjenu premijera Plenkovica.


 SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

Nema komentara:

Objavi komentar