srijeda, 16. kolovoza 2017.

Nakon Švedske, Njemačke, Francuske, Italije…. Sorosevi plaćenici počeli silovati i Hrvatice! + KOMENTAR!

Gornja slikai citirani tekst preuzeti su sa online portala "istinomprotivlazi.com", 16.08.2017

http://istinomprotivlazi.com/novosti/1879-nakon-svedske-njemacke-francuske-italije-sorosevi-placenici-poceli-silovati-i-hrvatice

"U nedjelju je u Dugavama u Novom Zagrebu jedan mladić pokušao silovati 40-godišnju zaposlenicu gradske službe.

Sve se dogodilo nešto iza 8 sati ujutro. Svjedoci tvrde da je mladić ženi prijetio skalpelom i nad njom bludničio. Davio ju je rukama, vukao za kosu, šamarao ju i prijetio joj nožem nakon provale u stan. Napadač je nakon toga pobjegao, no policija ga je ipak uhvatila zahvaljujući brzoj reakciji susjeda. Ustanovili su da se radi o 27-godišnjem Afganistancu koji u Hrvatskoj traži azil, a stanuje u hotelu Porin.

Dakle, počelo je!

Svi oni koji su mislili da nasilnom integracijom nespojivih kultura mogu imati super multikulti zemlju mira i blagostanja, kao i svi oni koji nasjedaju na propagandne novinarske manipulacije o tolerantnom svijetu i integraciji su u opasnoj zabludi! A što mislimo pod tim opasno, najbolje opisuje masovno zataškavanje silovanja i zlostavljanja kršćanskih žena diljem Europe, ponajviše Švedske i Njemačke koja je u nekoliko mjeseci planski dovela više od milijun arapskih migranata među koje su ubačeni Sorosevi plaćenici koji imaju jasni zadatak što više silovati, maltretirati i po potrebi ubijati, a sve sa ciljem navlačenja mržnje na čitav muslimanski svijet. 

Ovdje se radi o velikom planu cionista Komiteta 300, Rothschilda, Rockefellera, Sorosa.... i svih ostalih koji im služe, odnosno izazivanja globalnog sukoba između kršćana i muslimana iz čega će profitirati samo Židovi. Zar je to tako teško shvatiti?   

Prvi incident masovnog javnog zlostavljanja pojavio se na Novogodišnju noć u Kölnu i na drugim mjestima kad je stotine žena zlostavljano i napadano u cijeloj zemlji. Cijelo ovo vrijeme prikrivaju se brojna zlostavljanja u prihvatnim centrima i azilima kao i po ulicama Njemačke. 

U Švedskoj broj silovanja raste i preko 1000 posto

Pravi primjer (ne)uspješne integracije je Švedska! U javnosti predstavljena kao napredna multikulturalna zemlja a u stvarnosti zemlja silovanja! Naime, nakon što je švedski parlament jednoglasno odlučio promijeniti nekad homogenu Švedsku u multikulturalnu zemlju, nasilni kriminal povećao za 300% a broj silovanja narastao je za preko 1000 posto. Švedska se sada nalazi na drugom mjestu u svijetu po broju silovanja. 

Broj silovanja raste i u Zagrebu
 
Policijsko izviješće iz 2015 godine iz Zagreba pokazuje da među svim zločinima drastično raste samo broj silovanja! Tako su Zagrebački policajci u prvih šest mjeseci 2015. godine imali 32 silovanja, dok ih je godinu prije zabilježeno 24 slučaja manje, što za tako mali grad predstavlja veliki skok u samo godinu dana od 500%! A tek je krenulo. 

Prije nekoliko dana pisali smo da je Plenković udomio 1500 Merkel-Sorosevih ''izbjeglica''. Frljićeva predstava u Splitu, koju su odobrili Plenković, Kolinda i Bozanić, sa završnim činom silovanja muslimanke od strane Isusa, povod je da na isti način uzvrate muslimani Hrvaticama. A za to su i ubačeni Sorosevi plaćenici. Krenulo je u Zagrebu, o čemu neće pisati glavni mediji jer su u njihovoj službi, a proširiti će se i na druge gradove, Split, Rijeku, Osijek…."

KOMENTAR:

Kao bivsi visoki policijski casnik polozio sam drzavni ispit na "Kazneom zakonu Republike Hrvatske".

Iako je proslo od polaganja mog drzavnog ispita u MUP-e vise od 20 godina  mnogih stvari iz kaznenog zakona se jos sijecam.

Citiram dio clanka:
"Svjedoci tvrde da je mladić ženi prijetio skalpelom i nad njom bludničio. Davio ju je rukama, vukao za kosu, šamarao ju i prijetio joj nožem nakon provale u stan."

Koliko je kaznenih djela pocinio afganistanski nosioc azila u gornjem opisu?

1. Prijetnja skalpelom - moze se definirati kao  pokusaj ubojstva. Ne zna se kako bi nocioc azila reagirao da je doslo do zestoke borbe izmedju zrtve i njega. Mozda bi pocinio kazneo djelo ubojstva.

2. Bludnicenje
Za bludnicene se u moje vrijeme pisala prekrsajna prijava. Medjutimovdje seradi o bludnicenju nad drugom osobom saciljem silovanja te osobe. Samim time radi se o kaznenom djelu - pokusaj silovanja.

3. Davio ju je rukama, vukao za kosu, šamarao ju...

Ovaj opis svjedoka jasno govori da se radi o kaznenom djelu  pokusaja ubojstva.

4. Provala u stan

Radi se o teskom kaznenom djelu provale jer je pocinioc morao savladati prepreku da bi usao u stan.  

Afganistanski nosioc azila je povredio Ustav Republike Hrvatske pod slijedecim tockama:

Članak 21.
(1) Svako ljudsko biće ima pravo na život.

Članak 23.
(1) Nitko ne smije biti podvrgnut bilo kakvu obliku zlostavljanja ili, bez svoje privole, liječničkim ili znanstvenim pokusima.
  
Članak 33.
(1) Strani državljanin i osobe bez državljanstva mogu dobiti utočište u Republici Hrvatskoj, osim ako su progonjeni za nepolitičke zločine i djelatnosti oprečne temeljnim načelima međunarodnog prava.

Da li je pocinioc kaznenog djela iz Afganistana dobio azil u Republici Hrvatskoj na osnovu politickog progona? Dali je to dokazano?


Članak 34.
(1) Dom je nepovrediv.

itd.



Politicki pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI je u 8 tocaka svoga programa definirao odnos i obaveze za politicki izbjegle osobe u Domovini Hrvatskoj kako slijedi, citiram:

"D) Političko područje

1A. Puna integracija "izbjeglih migranata" u mojoj izbornoj jedinici u 8 točaka!
A) Radna obaveza za radno sposobne "izbjegle" 4 sata dnevno, pondejeljak-petak.
B) Obavezno učenje hrvatskog jezika za "sve izbjegle" 90 minuta dnevno, večernji kurs, ponedjeljak-petak. Učenje hrvatskog jezika održavati na tečajevima jezika za "izbjegle" u mojoj izbornoj jedinici
 
C) Obavezno redovno pohađanje osnovne škole "djece izbjeglih" zajedno sa ostalom djecom u osnovnim školama u mojoj izbornoj jedinici
 
D) Izbjeglima sa akademskim titulama i majstorskim ispitima omogućiti brže puno zaposlenje posebice u područjima medicine, turizma, poljoprivrede, informatike i programiranja. 
 
E) "Izbjegle", a posebice izbjegle treće dobi hitno uključiti u kulturne udruge, sportske udruge, humanitarne udruge, umjetničke udruge, šahovske klubove, likovne radionice itd. s ciljem brže pune integracije u društvo naše izborne jedinice te kvalitetnog rasporeda "slobodnog vremena".
F) "Izbjeglima" koji imaju završenu srednju školu, te nakon dobro savladanog hrvatskog jezika (tečaj u trajanju min. godinu dana) na zahtjev omogućiti studiranje na hrvatskim fakultetima po istim kriterijima kao i za hrvatske studente
 
G) Nakon završetka rata u zemlje iz kojih su izbjegli migranti došli te nakon što su te zemlje proglašene "sigurnim za život" vratiti izbjegle u njihove zemlje da pomognu u ekonomskoj obnovi svojih zemalja
 
H) Izbjegli koji su posebno dobro integrirani u našeoj izbornoj jedinici, koji imaju stalno, puno zaposlenje i zarađuju svojim rukama za život, kojima su djeca rođena na području izborne jedinice i koji pokažu posebnu želju da ostanu dalje živiti i raditi kod nas omogućiti polaganje "Domovinskog ispita za prijem u Hrvatsko državljanstvo" te nakon uspješno položenog ispita pomoći porodicama da ostvare državljanstvo Republike Hrvatske". Točka se riješava na državnom nivou ali se zahtjev za hrvatsko državljanstvo podnosi na području izborne jedinice.
Odlukom Europske unije do kraja 2017. godine Republika Hrvatska treba primiti 1.617 izbjeglih migranta. Međutim postoji realna mogućnost da ta brojka bude i nešto veća!
Svakog izbjeglog migranta koji se uhvati u planiranju izvršenja kaznenog djela, u pokušaju izvršenja kaznenog djela ili koji je počinio kazneno djelo u Republici Hrvatskoj u roku od 48 sati deportirati u zemlju iz koje je po nalogu Europske komisije "primljen" u našu zemlju. Deportiranim migrantima izdati doživotnu zabranu ulaska na područje Republike Hrvatske! Republika Hrvatska Ustavom garantira sigurnost svim građanima naše zemlje, a Ustav RH stoji iznad utjecaja Europske komisije!"

.....Kraj citata!


U zadnjem dijelu "koso" napisanog teksta nas politicki pokret predvidja za pocinioce kaznenih djela koji uzivaju azil u Domovini Hrvatskoj DEPORTACIJU u roku od 24 sata.
Koliko je meni poznato, do danas se Ministar unutarnjih poslova RH nije javno ocitovao o kaznenom djelu koje je pocinio prije dva dana afganistanski uzivaoc azila. 
Nas politicki pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI  ce danas traziti ocitovanje ministra policije u vezi gore navedenog kaznenog djela.
Ocekujemo od sudca koji ce suditi u gore navedenom slucaju da ukine pravo na azil afganistanskom pociniocu i da ga u roku od 24 sata deportira u zemlju koja ga je poslala ili da ga deportira u Afganistan. U Afganistanu nema vise rata, odnosno postoje podrucja koja su u potpunosti sigurna za zivot i rad afganistanskog stanovnistva.


 SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Nezavisne liste ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Nezavisne liste "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

Nema komentara:

Objavi komentar