petak, 4. kolovoza 2017.

Tomasović napao Vladu zbog poreza na imovinu: Vi ste elitistička kapitalistička banda, očekuje vas revolucija! + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "index.hr", 03.11.2012

http://www.index.hr/vijesti/clanak/tomasovic-napao-vladu-zbog-poreza-na-imovinu-vi-ste-elitisticka-kapitalisticka-banda-ocekuje-vas-revolucija/644853.aspx

"POREZ na imovinu izazvao je velike kontroverze. Mnogi smatraju da je porez neprimjeren aktualnoj gospodarskoj situaciji te sumnjaju da je sračunat da bogate elite, domaće i strane, pokupuju sve što je preostalo od osiromašenih hrvatskih građana. Jedan od takvih je i dr. Hrvoje Tomasović, predsjednik HDSSD-a.

Tomasović: Desit će vam se narodna socijalistička revolucija, a vi ćete biti na drugoj strani

Evo što je jutros poručio Vladi na Facebooku.
"Vi ste obični luđaci koji će ovakvom poreznom politikom uništiti hrvatske građane. Bježat ćete iz zemlje kada vam se desi narodna socijalistička revolucija čiji ste vi navodni sljedbenici. Stradat ćete od naroda samog! Niste vi ni socijalni, ni za radnike, a ni male ljude. Vi ste jedna elitistička kapitalistička banda kojoj će se desiti prava radnička i socijalistička revolucija na koju se vi volite pozivati. Bit će na drugoj strani i bježat ćete, bojim se, koliko vas noge nose", poručio je vladajućima Tomasović. Ne ide mu u glavu da se ukida porez na luksuz, a uvodi porez na imovinu.

Vlada RH: Porez za bogate bio je neopravdan

Vlada je na internetu više nego ažurna pa je za pola sata dobio sljedeći odgovor.
"Dosadašnji prihodi od oporezivanja luksuza bili su zanemarivi za proračun, a porez se pokazao kao neučinkovit, neopravdan i neelastičan, što će posebno doći do izražaja ulaskom Hrvatske u EU. Tada će se hrvatski građani i poduzeća naći u nepovoljnom položaju, budući da EU ne poznaje takav zakon. EU ne poznaje ni nulte stope PDV-a koji se u Hrvatskoj primjenjuju na sve vrste kruha, mlijeko, lijekove i još neke proizvode. Preporuke MMF-a su da stopa na spomenute proizvode iznosi 10 posto, ali Vlada ostaje pri svojoj namjeri da one iznose minimalnih pet posto", glasi odgovor Vlade RH.

"Doli SDP, doli kapitalistička bando, doli Linić"

Teško da su ga uvjerili. Tomasović se umjesto odgovora pridružio novoosnovanoj grupi "Doli SDP, doli kapitalistička bando, doli Linić". Riječ je o "stranici borbe hrvatskih građana protiv imperijalističke elitističke kapitalističke bande SDP". Kako piše, bore se protiv neimaštine i siromaštva te za neuvođenje poreza na imovinu hrvatskoj popljačkanoj sirotinji."

KOMENTAR:

Iz gornjeg clanka je jasno i potpuno vidljivo da je nasljednik SDP-a, danasnja Vlada HDZ-a i HNS samo nastavila antisocijalnu politiku te politiku zastite velikih koncerana i politiku zastite najbogatijih.

Sto mozemo od toga zakljuciti?

Zakljucak je vrlo jednostavan. Bilo da narod bira SDP bilo da bira HDZ jedini koji ce nastradati je sam narod.

Mi dana su Domovini Hrvatskoj imamo parlamentarnu diktaturu. Koalicija HDZ-a i HNS-a je nezakonita. Stranka HNS koja je na parlamentanim izborima 2016 osvojila 1.3 % mandata ne moze dati mjesto ni portiru u jednom ministarstvu, a kamoli sudjelovati u vladi sa 3 ministra.

Ova vlada kao i ona protekla o kojoj pise gornji clanak je "protiv hrvatskog" naroda.

Clanak danas u vecernjem listu "Vlada namjerava rasprodati 25% HEP-a"!

Pa zar nije HEP u vlasnistvu Hrvaskog naroda, a ako je u njegovom vlasnistvu kakao ga VladaRH smije rasprodavati!?

Vladajuci su u zadnjih 27 godina uzeli za pravo da rasprodaju Domovinu. Rasprodali su banke, drzavna osiguranja, raskomadali i prodali Hrvaske tvrtke, rasprodali izvore pitke vode u Hrvatskoj Domovoni, poceli rasprodavati Hrvatsko zemljiste i Hrvatske otoke, rasprodali su zlatne rezerve Drzave Hrvatske. Zele pocet sa prodajom Hrvatskih suma, Hrvatskih voda. Na kraju ce pocet prodavat i Hrvatskog covijeka jer ce od njega napraviti Hrvatskog roba.

Kao clan glavnog odbora Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI apeliram na Hrvatski narod u Domovini i Iseljenistvu da se na brzinu osvijesti te da se demokratskim putem odupre rasprodaji Svete Hrvatske Domovine. Jednog dana sve sto je rasprodan morat cemo pocet kupovati natrag. Kada to budeo kupovali platit cemo 100 puta vise od prave / stvarne vrijednosti. Treba o tom segmentu voditi racuna.



 SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Nezavisne liste ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Nezavisne liste "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:



Nema komentara:

Objavi komentar