srijeda, 30. kolovoza 2017.

NOVA PLJAČKA: Dok se zabavljate s pločama, HDZ i HNS prodaju HEP. Cijene struje lete u nebo! + KOMENTAR!

Gornja slika i citirani tekst preuzeti su sa online portala "flash.hr", 30.08.2017

https://flash.hr/2017/08/nova-pljacka-dok-se-zabavljate-s-plocama-hdz-hns-prodaju-hep-cijene-struje-lete-u-nebo/

"Dok se narod zabavlja s postavljanjem i skidanjem ploča, HDZ i HNS prodaju HEP!

Plan je jednostavan: U tijeku je izbor nove uprave u HEP-u, a nakon što se ona izabere, trebale bi krenuti pripreme za inicijalnu javnu ponudu HEP-a, što znači da bi dionice kompanije bile ponuđene građanima, institucionalnim ulagačima, a možda i radnicima. Iako smo mi stvorili i izgradili sve u ovoj zemlji, svaki put kad neka stranka dođe na vlast, ponaša se kao da je to njihova privatna imovina i sad nam velikodušno daju mogućnost da na burzi kupimo ono što je već bilo naše, a zapravo unaprijed znaju tko će otkupiti dionice radnika i građana i tako preuzeti energetski sektor RH.

Cijeli svijet se okreće obnovljivim izvorima energije i sve je više hibridnih i električnih automobila na tržištu. Struja će uz vodu biti nafta 21. stoljeća. Ostat ćemo bez našeg najvećeg bogatstva i nitko za to neće odgovarati.
Kod nas je situacija uvijek bila: Kad treba nešto izgraditi, onda je to društveno vlasništvo, a kad treba ubirati korist od izgrađenog, onda je to privatno vlasništvo.

Uvjeravali su nas da je privatizacija dobra i da ona donosi bolju uslugu i niže cijene, ali to jednostavno nije istina. Privatnom vlasniku je jedino profit u interesu što je i razumno. Unatoč privatizaciji telekomunikacija, imamo vjerojatno najsporiji i najskuplji internet na svijetu. Pliva je bila farmaceutski gigant, a sad je uništena, a tako je i sa svime što je privatizirano u ovoj zemlji.

Kad uzmemo u obzir da smo izgradili kompletnu energetsku infrastrukturu u ovoj zemlji, kroz poreze i prireze koje plaćamo, trebali bi svi imati besplatnu struju, plin i vodu za osnovne potrebe. Državne kompanije su služile za sponzoriranje trećerazrednih klubova, sportađa i uhljebljavanje stranačkih partnera i njihove rodbine, a sve smo to mi plaćali kroz precijenjene račune. Sad kada prodaju HEP, plaćat ćemo te iste precijenjene račune još tri puta skuplje.

Agresiju na Hrvatsku su izvršili Hrvati (HDZ, SDP, HNS i njihovi sateliti uz blagoslov katoličke Crkve). Ne trebaju nama nikakvi vojni avioni, helikopteri, tenkovi jer jedina prijetnja koja nam prijeti u Hrvatskoj dolazi od Hrvata ”domoljuba”.
Vašim glasanjem za te kriminalce ili neizlaskom na izbore i vi ste sudjelovali u agresiji na ovu zemlju!"

 KOMENTAR:

Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI od svibnja ove godine upucuje na zloupotrebu duznosti i ovlasti premijera Plenkovica.
 
Mi se strogo protivimo prodaji hrvatskih tvrtki i koncerana koji su od nacionalnog interesa za Domovinu Hrvatsku. Nas cilj je "Reprivatizacija", odnosno kupovina natrag svih Hrvatskih tvrtki koje su u zadnjih 27 godina rasprodane.
HEP je nacionalni interes  Domovine. Prodaja niti jedne dionice nije dopustiva. HEP pripada Hrvatskom narodu!
 
Pisao sam pismo Ministarstvu gospodarstva u vezi zlouporabe zakona od stranog koncerna "Kaufland k.g." u Domovini Hrvatskoj, a inspekcijske sluzbe do danas nista nisu poduzele protiv Kauflanda, a nisu ni odgovorile na moje pismo, iako ih Hrvaski Ustav na to obavezuje.
 
Prijava trzisnoj inspekciji ministarstva gospodarstva:
 
 
Obratio sam se u ime Glavnog odbora naseg Politickog Pokreta ministru financija Maricu sa "PRIJEDLOGOM za njegovu ostavku". Do danas ministar Maric na prijedlog nije odgovorio i ako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, citiram:
Članak 46.
Svatko ima pravo slati predstavke i pritužbe, davati prijedloge državnim i drugim javnim tijelima i dobiti na njih odgovor.

Vise o prijedlogu za ostavku pod:


Nakon nedavna dva pokusaja silovanja Hrvatica u Zagrebu od strane stranih drzavljana koji uzivaju politicki azil u Domovini Hrvatskoj obratio sam se ministru policije gospodinu Bozinovicu sa zamolbom da "da televizijsku izjavu" za javnost te na taj nacin svojim autoritetom poveca nivo sigurnosti za djevojke i zene u Hrvatskoj. Do danas to nije ucinio. Takodjer mi nije odgovorio na moje pismo iako ga na to obavezuje Hrvatski Ustav, clanak 46.

Prvo pismo:



Drugo pismo:


Gospodin Plenkovic nije niti u jednom od gore navedena tri slucaja reagirao i pozvao spomenute ministre na odgovornost.
Premijer Plenkovic je pokazao da nema kontrolu nad svojim ministrima, da ne moze ili ne zeli  zastititi Domovinu Hrvatsku od pozara i Hrvatice od silovanja.
S obzirom na te tri navedene tocke Politicki Pokret ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI daje potporu dijelu HDZ-a i Hrvatskim braniteljima za "pokretanje pitanja povjerenja premijeru Plenkovicu."

Pokretanje pitanja povjerenja nam jamci Ustav Republike Hrvatske!


Članak 116.
(1) Na prijedlog najmanje jedne petine zastupnika u Hrvatskom saboru može se pokrenuti pitanje povjerenja predsjedniku Vlade, pojedinomu njezinom članu ili Vladi u cjelini.



 SKICA PARLAMENTARNOG PROGRAMA Politickog Pokreta ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI za I. do X. izborne jedinice nalazi se POD LINKOM:
 


PARLAMENTARNI PROGRAM Politickog Pokreta "ZAUVIJEK VJERNI DOMOVINI" za XI. IZBORNU JEDINICU (HRVATSKO ISELJENISTVO), ZA SLIJEDECE PARLAMENTANE IZBORE NALAZI SE POD SLIJEDECIM LINKOM:

http://drazenkatic.blogspot.de/2017/07/xi-izborna-jedinica-hrvatsko.html

Nema komentara:

Objavi komentar